2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
برای منم دعا میکنی خونه دار بشم؟🥲

الهی🥺خودم محتاج دعام عزیزدلم.ایشالله که بهتر از چیزی که فکرشو میکنی نصیبتون نیشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب درسشوبخون یه تحقیقم بکن ببین کیاواکسن زدن وعوارضش گریبان گیرشون شده

خوندم عزیز.

دکتراشم گرفتم.

از هر ده میلیون نفر یکی ممکنه استامینوفن بخوره، حساسیت بده و بمیره. شما بچت تب کنه بهش قطره استامینوفن نمیدی؟ حتی اگر خدای ناکرده در اثر تب، تشنج کنه و فلج مغزی بشه؟

این چرت و پرتا رو بریزین دور.

واکسن نتیجه تلاش صد ساله همکاران من در ازمایشگاه هاست. هیچ میکروب شناس یا ایمنولوژیستی تاجر نیست که بخواد واکسن بفروشه. محض اطلاع تون، همه دارو ها، درمانها و واکسن ها عوارض شناخته شده ای دارن. اگر میزان خطرات یک درمان، بیشتر از یه حدی باشه اصلا تاییدیه نمیگیره.

مثلاهمه میکروبها با اتش زدن از بین میرن ولی وقتی سرما میحوریم گلومونو اتیش نمیزنیم.

ماها با جونمون بازی میکنیم تا بقیه زنده بمونن. 

بحث من توجیه کردن شما نیست من نگران اون بچه ام که گیر شما افتاده

خیلی کوچیکه خییییلی خیییلی

گلم ان شالله به حق فاطمه زهرا کوچولوت شفا بگیزه

دختره فامیل ما هم سه سالگی درگیر بود اتفاقی مادرش باردار شد و بچه بعدیشون بدنیا اومد و پیوند مغز استخوان کردن فکر کنم دخترش صحیح و سالمه الان خداروشکر

انشاا...خدا به بزرگی و عظمت و رحمان و رحیمیش شفا بده کوچولوتو و همه مریضارو 🪷☘️

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!

عزیزم چقد گریه کردم با این تاپیک خداخودش ب حق علی اصغرشیش ماهش شفا بده ...عزیزم تونستی یکم براش تربت امام حسین پیدا کن محاله اقا نظر نکنه🥺🥺

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

به اندازه یک نخود تربت را در ظرف بزرگ آب حل و سپس ۷۰ بار سوره حمد،۷۰ بار  آیت‌الکرسی، ۷۰ بار چهارقل، ۷۰بار سوره قدر، ۷۰ بار استغفار و ۷۰ صلوات را به آب می‌خوانید و از این آب زیاد میل کنید که در این صورت امید است شفای بیماری عاجل شود.

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

میشه برای منم‌دعاکنید ❤️‍🩹🥲خدا خیرتتون بده

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
خیلی کوچیکه خییییلی خیییلی

سلام گلم

مطمئن باش خوب میشه 

بچه ها کلا بدترین بیماری دفع میکنند

من داداشم مثل بچه شما بود

خدا رو شکر خوب شده 

فقط صبر و صبر و صبر 

درکتون میکنم از ته قلب دعا میکنم خوب بشه به زودی 

با خوندن تایپکت دلم روشنه که انشالله به لطف خدا خیلی زود و سریع خوب میشه♥️🌹از اهل بیت ع با خلوص قلب درخواست کن انشالله به حاجت میرسی مخصوصا امام رضا ع

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟