2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم 

ان شاء الله خدا آقا امام حسین و امام رضا کمکش کنه 

ان شاء الله همه مریض ها شفا پیدا کنن بچه شما هم شفا پیدا کنه بحق آبروی حضرت ام البنین 

یک شهید هست به اسم آقا سید رضا حسینی بشدت با کرامت هستن نذر کنید حتما حاجت میگیری 

منم برای سلامتیو شفا  بچتون ۵ تا صلوات و ۵ تا کوثر میخونم 

امین یا رب العالمین 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرطان به علت یه جهش ژنتیکی ایجاد میشه، و علتشو هنوز نمیدونن، دکترش گفت تقصیر هیچ کس نیست، هرچنو من ...

شما مادری عزیز دلم و دلسوزترینی به بچت هیچ کس هیچ کس بهتر ازشما خوب بچشو نمی خواسته مطمئنم هیچ کوتاهی در حق بچه نکردی و مطمئنم حتما کوچولوتون خوب میشه  نگران نباش امیدوارم زودتر روزهای بدتون تموم بشه ❤️

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من دختر خانمی میشناسم که  خیلی بچه بود این بیماری رو از نوع خیلی بدش داشت و الان حدودا سی و سه سالشه و کاملا خوبه.

به امید خدا سختی ‌های دوره درمان که تمام شد ،سالها از سلامتیش و در کل به طرز عجیبی از تک‌تک لحظات زندگیتون لذت می‌برید. آمین.

سرطان به علت یه جهش ژنتیکی ایجاد میشه، و علتشو هنوز نمیدونن، دکترش گفت تقصیر هیچ کس نیست، هرچنو من ...

استارتر عزیز، ذهنت رو فقط بزار برای درمان،

من خبرای خوبی از تیم بیمارستان مفید همیشه شنیدم. سرطان توی بچه ها ، درمان شدنش احتمالش بالاست. 

بخصوص سرطان خون

امیدوارم خدا فرزندت رو بهت ببخشه.

خواهرزاده دوستم هم همین بیمارستلن مفید بردن و الان داره میره مدرسه. 

خانومی من مریض داشتم با بلاست ۹۷ درصد

all

فیلادلفیا مثبت

بدترین نوع سرطان خون

مال من بزرگسال بود تازه

ناامید نشو خانوم

نریم من شریعتی پیوند شد ۵سال پیش

شما یا ببر شریعتی یا ببر دکتر حمیدیه هردو عالیه

خدایا اگر صدامو از قلبم میشنوی از سلامتی من بگیر به پسر کوچولو بده خدایا قبلم درد گرفت

چقدر ادم از دل مهربون بعضی کاربرا حس خوبی میگیره واقعا

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

خانومی من مریض داشتم با بلاست ۹۷ درصدallفیلادلفیا مثبتبدترین نوع سرطان خونمال من بزرگسال بود تازهناا ...

عزیزم دکتر خودش تو شهرمون خیلی حساس و وسواسه به کارش، و میگه هرررجا ببری طبق پروتکل انجام میشه، فرقی نمیکنه حتی توی همون امریکا،، گفت وقتو تلف نکنید بابت این کار

عزیزم هفته ایی یکبار نوره سنتی بریز تو کاسه آب داغ خمیر درست کن بگیر جلو بینی تا بو بکشه اون ۴۰ روز ...

این و شما از کجا یاد گرفتید جقد خوب، مادالان توی بیمارستانیم و اینایی که شما میگید اجرا کردنش خیلی سخته

کحا نوشته همچین چیزی بله اکغر بخوای متن عربی رو بفهمی ترجمه فارسی کمک میکنه ولی ثواب نداره که بشینی ...

عزیزم وقتی عربی رو هم بخونی ولی متوجه نشی چی میخونی به قول خودت ثواب نداره

من خودم خدا رو شاهد میگیرم که از این روش معجزه دیدم

کلا ذکر استغفار الله غفور هم معجزه میکنه