2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181800 بازدید | 1355 پست
الهی که اشتباه شده باشه😔😔😔😔😔خدایا چقد سخته مادر بودن💔💔💔

خیلی خیلی

تا هفته ی پیش شاد و خرم بودم، فکر میکردم اینا همش برای بقیه ست، انشالله هیچ کسسسس این بیماری رو نگیزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای آرامشت دعا کردم

ولی اینو بدون سزطان خون تنها سرطانی هست که واقعا دارو داره. و به خصوص بچه‌ها عالی به درمان جواب می‌دن. ایشالله تولد ۱۸ سالگیش یاد این روزها می‌افتی و خدا رو شکر می‌کنی و به قوی بودن خودت و همسرت و بچه افتخار می‌کنی.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
یکسال و نیم، بدخیم یا خوشخیم بود اون. ؟

عزیزم چطوری فهمیدین بدن دردداره ؟اخه میگین ۱سالونیمشه دخترمن امروزعی دستشومیچسبوندطرف چپ سینش

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عزیزم برای آرامشت دعا کردمولی اینو بدون سزطان خون تنها سرطانی هست که واقعا دارو داره. و به خصوص بچه‌ ...

ممنون از امیدواریت، چیزی کع بزام سخته اینه تحمل اینکه خار بره به پاش زو نداشتم، وای الان قراره مدتها بستری باشه وسختی بکشه این داره منو میکشه

ممنون ، دعا کنید، من پروسه درمان برام سخته خیلی سخت

حتما عزیزم

می‌دونم... من هم مادرم و کاملا درکت می کنم. ان شاالله که خدا بهت کمک کنه. 

فقط نذار خیلی اضطراب و نگرانیت به کوچولوت منتقل بشه. 

براش قربانی و  حتما عقیقه انجام بدین. حدیث کسا هم زیاد بخون

خیلی خیلیتا هفته ی پیش شاد و خرم بودم، فکر میکردم اینا همش برای بقیه ست، انشالله هیچ کسسسس این بیمار ...

زندگی گاهی به حدخفگی میرسه بخدا میدونم سخته پسرم یه هفته بستری بود چنان ورمی کرده بو ومن همش نگران قلبش بودم(مشکل جنین) بدترین روزای زندگیم بود ولی الان خیلی علم پیشرفت کرده‌...تهران هستی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم چطوری فهمیدین بدن دردداره ؟اخه میگین ۱سالونیمشه دخترمن امروزعی دستشومیچسبوندطرف چپ سینش

نه عزیزم اصلا نگران نشو ،

پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص بود درد داره بعد اصلا دیگ راه نرفت روی پاااش از شدت دزد