2777
2789
عنوان

بالاخره نتیجه‌ گرفتم و از تیرگی زیر بغل دارم خلاص میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشحالم برات عزیز دلم🤩❤️ ایشالا هیچ وقت دیگه تیرگی برنگرده🤩❤️

استارتر دکترت اجازه میده ما هم از این نسخه که داده استفاده کنیم؟ممنون میشم ازش بپرسی

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
استارتر دکترت اجازه میده ما هم از این نسخه که داده استفاده کنیم؟ممنون میشم ازش بپرسی

خب معلومه که نه. قطعا راضی نیست😅😅😅 بدون ویزیت دارن از نسخه ش استفاده میکنن. انشاا...که راضیه😁

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام عزیز دلم الان بعد از ۲۰ روز استفاده یعنی حدود ۱۰ بار استفاده دارم کامنت میذارم. من قبلا لیزر کر ...

سلام عزیزم واقعا این کرم جواب داد هنوز هم راضی هستید تیرگی برنگشته اخه کرم ترتینوئین زیاد خوب نیست و امکان برگشت تیرگی خیلی زیاد هست و اینکه شما شیراز تشریف دارید کدوم داروخانه برا شما درست کرد آدرس میشه لطف کنید