جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
جاش اندازه روحیهام، قویام
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
جاش اندازه روحیهام، قویام
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
نه دیگه اصولا بهترین ورژن دخترا رو می خوان اما نگاه نمی کنن که پسرت مگه چه ویژگی های خاصی داره که دنبال دختر خاص هستی😑
باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻♀️🧘🏻♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷
حرفت درسته ولی یه طرفشه اکثرا دخترا یکی میره خواستگاری میگن شغل با درامد بالا خونه و ماشین و...جدیدا که میگن حق طلاق و حضانت بچه و ..میخوان اصلا پسرا میترسن برن خواستگار ی
شما ۳۱سالته همسن برادر منی اون انقد کار داره وقت نمیکنه تلفن جواب بده یه بچه ۳ساله هم داره شما میای تو نی نی سایت تاپیک میزنی حوصلم سر رفته بیاید بازی فکری کنیم!!!!!
باور کنید بعد همینا میرن چشم آسمون رو کور میکنن یه زن میگیرن برا پسرشون که نه قد داره نه قیافه نه هیکل نه سواد نه تربیت نه هیچی .فقط یه زبون دارن از این سر دنیا تا اون سر دنیا .....اینقد دیدم که میگماااااااااا ...
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........