2777
2789

سلام دوستان من از ۱۷ سالگی نمه نمه حس کردم زیر بغل و کشاله رانم داره تیره میشع البته اون موقع بچه بودم زیاد حالیم نمیشذ و بفکرش نبودم کم کم سنم بیشتر شد دغدغه منم بیشتز شد سر این تیرگی خلاصه قرارع عیدم ازدواج کنم حسابی نگران بودم تا دو ماه پیش رفتم دکتر متخصص پوست واسم کرم دست ساز نوشت 

اصلا فکر نمیکرد خوب بشم امااا خیلییی بهتر شدم دکتر بهم گفته بود دو ماه استفاده کن بیا ببینمت منم استفاده کردم نتیجش فوق العاده بود. فقط خواستم تجربمو بگم چون دیدم تو سایت خیلی ها این دغدغه رو دارن 

طبق تجربه من ک کسب کردم.  سعی کنید ورزش کنید . شیرینی جات خیلی کم بخورید. اب زیاذ بخورید. هر چیزی که داخل اینترنت نوشته ب زیز بغل و کشاله رانتون نزنید که خیلی حساسه این ناحیه.. حتما حتما پیش متخصص برید برای این مشکل.

امیدوارم کسایی که این دغدغه رو دارن بهبود پیدا کنن چون خودم کشیدم میدونم. درضمن برای من افتضاح بود🤣 فکر نکنم هیچکسی مثل من تیرگی داشته باشه اما خوب شد.

اسم دکتر و آدرس و اسم کرم دست ساز و لطفاً بگو 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم دکتر و آدرس و اسم کرم دست ساز و لطفاً بگو 

عزیزم من رشت هستم  تو پست نگفتم ادرس اینارو که یه وقت بقیه حس نکنن دارم تبلیغ میکنم. 

اسم دکتر سمیه حسین زاده اخلاقی

کرمشم که داده اسمش قابل خوندن نیس ولی حتما برید دکتر متخصص پوست

عزیزم من رشت هستم  تو پست نگفتم ادرس اینارو که یه وقت بقیه حس نکنن دارم تبلیغ میکنم.  ...

سلام اسی جان ببخشید غیرمرتبط با موضوع هست میتونم سوال از رشت ازتون بپرسم؟

اگه دنبال کلاس زبان هستی به تاپیکام سر بزن😊
ولی نه اسی مشکوک میزنه! یه هفته پیش عضو شده الآنم اومده پی خیرخواهی :) 

عزیزم چرا مشکوک من چندین ماه افسردگی داشنم سر این موضوع  اسم دکترم نکفتم ازم پرسیدن کفت چون خودمم همش تو سایت دنبال راه خل بودم گفنم تحربمو با بقیه در میون بزارم

کدوم تجربه  فقط گفتی بت کرم داده😂

عزیزم ورزش و کم کردن شیرینی جات و خوردن مداوم آب هم  خیلی تاثیر داره من دو ماه واقعا همه چیو رعایت کردم و خیلی بهتر شدم. البنه کرمی که دکتز تجویز کرده صدرصد بیشتر کمک کرده 

جانم بپرس

عزیزم من تو فکرم برای ارشد بیام شهر شما

دانشگاه علوم پزشکی شهرتون چطوره؟نزدیک امکانات هست یا دورهست؟و اینکه بنظرت برای دختر ۲۴ساله جای امنی هست؟شغل پاره وقت میشه راحت پیدا کرد؟

اگه دنبال کلاس زبان هستی به تاپیکام سر بزن😊

سلام عزیزم، من با دکتر حسین زاده تماس گرفتم ولی گفتن ویزیت انلاین ندارن… من شیرازم. براتون مقدوره از نسختون یا از روی پماد برام عکس بفرستین… من هزینه ویزیت رو پرداخت میکنم 

منم عروسیمه شهریور

سلام عزیزم، من با دکتر حسین زاده تماس گرفتم ولی گفتن ویزیت انلاین ندارن… من شیرازم. براتون مقدوره از ...

عزیزم برات فرستادم فقط من نسخه قوطیشو داشتم که کرم داخلشه 

همینو به یه داروخونه که کرم دستساز درست میکنه نشون بده واست درست کنه

سلام عزیز دلم 

الان بعد از ۲۰ روز استفاده یعنی حدود ۱۰ بار استفاده دارم کامنت میذارم. من قبلا لیزر کرده بودم و خب چون یه مدت یه ساله بود شیو نمیکر‌دم یکم در حد ۱۰ درصد روشن شده بود از پارسال تا الان، یه مدت درمالیفت استفاده کردم ولی اثر خاصی ازش ندیدم، اما این کرم دست سازی که گفتی واقعااا اثر گذار بود در این حد که یکی از زیربغلام که روشن تر بود الان از دور تیرگی خیلی کمی داره ( در این حد که انگار رنگ پوستمه) و اون یکی که خیلی داغون بود تیرگیش خیلی خیلی کمتر شده، عاقبت به خیر بشی. دیگه می‌تونم لباس عروسی بدون استین بپوشم🥲🥲 تاپ بپوشم، با خیال راحت برم استخر و یا حتی برقصم🥲❤️ خیلی هم به صرفه بود این قوطی ک من گرفتم ۶۰ گرمه و حدودا بنظرم برای ۳ ماه کافیه شایدم بیشتر… و شده بود ۲۷۰ تومن!! خودم حس میکنم اگر ۳-۴ ماه استفاده کنم عالی میشه و فرقی با رنگ بقیه بدنم نخواهد داشت… از دکتر داروساز هم پرسیدم گفتن که برای کشاله ران هم اوکیه میشه استفاده کرد. 

خیلی خیلی از شما ممنونم🙏🏻 امیدوارم خوشبخت ترین باشی عروس زیبا. 

من عکس قوطی خودمو هم میذارم شاید نسخه‌ی روی جلد من واضح تر باشه. همه داروخونه ها میتونن درستش کنن.

ترکیباتش:

ترتئنوئین

مگاکورت

ویتامین سی (سی گل) 

گرم‌هاش هم جلوشه…

سلام عزیز دلم  الان بعد از ۲۰ روز استفاده یعنی حدود ۱۰ بار استفاده دارم کامنت میذارم. من قبلا ...

شما همون رشت هستی ک سفارش دادی؟ 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)