2777
2789
عنوان

تو دانشگاه ازم یه دختر خراب ساختن

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو دانشگاه همیشههه تنهام با یک نفرم کاری ندارم اصلا از این دخترا نیستم هر روز تو اکیپ پسرا دختره ...

به جهنم بزار بگن

ولی تو یه مدت دور باش ازشون کسی اگه حرف اضافه زده برخورد کن باهاش تا حساب کار دستشون بیاد

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

من اینقدر سر به زیرم که حد نداره ولی پسرا هی میرینن به هیکلم مثلا میگن فلانی (من ) گوه خورده فلان حر ...

تو هم بگو گوه ننت خورد ک باعث شد تو به دنیا بیای 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دانشگاه میگن

من مثلا میخوام برم دانشگا نجات پیدا کنم
حالا اگه شانس منه بدبخت تر میشم
ترسیدم بمولا کجاس این دانشگا😂🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

همون ترم اول به همکلاسی پسرم سلام کردم برام حرف در آورده بود این رو من کراشه منم دیگ دستم اومد دیگ سلام هم. نکردم فهمیدم بی جنبن آروم رفتم دانشگاه و برگشتم با کسی کاری نداشتم خداروشکر کاملا دیگ از حاشیه هاشون دور موندم چهار سالو

مثلا من گربه دارم پروفایلمه عکساش بعد پسره ک همیشه با فامیل صداش میزدم و در حد سلام همکلاسی یه چیزی ...

پیام هاشونو سین نکن 

مشخصه ادم مزخرفیه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

اره باشه من خرابم شما اگه خوشحال میشی هستم

نه عزیزم منظورم این نبود

میگم شاید شیطنت داره رفتارت اما بچه های کلاستون بد برداشت میکنن

در مورد خونواده هم همینطور . شاید تو بی منظور یه چیزی درباره خونوادت گفتی اما هم کلاسی هات یک کلاغ چهل کلاغ کردن . 

مثلا من گربه دارم پروفایلمه عکساش بعد پسره ک همیشه با فامیل صداش میزدم و در حد سلام همکلاسی یه چیزی ...

این که ضایه ترینه داره لاس میزنه بات داره مقدمه چینی میکنه
انگشتاش موندم سالمن ؟ اینهمه تایپ؟ 

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من تو دانشگاه همیشههه تنهام با یک نفرم کاری ندارم اصلا از این دخترا نیستم هر روز تو اکیپ پسرا دختره ...

چون میسوزن اون باهاشونه تو محلشون نمیذاری بذار بسوزن دو زاریا

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

استاتر چقد خودشونو بهت میچسبونن خوشگلی ؟

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

احتمالا خوشگلی حسودیشون میشه

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚