2777
2789
عنوان

من باخودم چیکار کنم خسته شدم 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 50 پست
حتی دیگه نمیتونم فک کنم من قبول میشم یا میتونم کاری بکنم یه زمانی میگفتم اگه کم شد الان فقط میگم نم ...

چیزای منفیو باید از ذهنت پاک کنی گوشه گیر نباش با دوستات ارتباط برقرار کن

خب وقتی یه چیزیوباخودت تکرار میکنی میره تو وجودت اون تورو مدیریت میکنه

یه جوری باورم شده که مم از وقتی اومدم خونه از صبح تا شب نیم ساعت میخونم ۳ساعت گریه میکنم حالم بهم میخوره از خودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭

تست چیه؟؟

همه اینا بخاطر افسردگی هست عزیزم باید حتما درمان شه افسردگی وگرنه جلو پیشرفتتو میگیره. روزایی ک اوج جونی هست و باید خوش باشی بهترین روزای زندگیت باشه باید بشینی تو خونه 

یه جوری باورم شده که مم از وقتی اومدم خونه از صبح تا شب نیم ساعت میخونم ۳ساعت گریه میکنم حالم بهم می ...

اهنگ شاد گوش کن یه مدت کلیپ خنده دار ببین فقط خودتو باید شاد نگه داری،دغدغه ذهنی براخودت درست نکن

چیزای منفیو باید از ذهنت پاک کنی گوشه گیر نباش با دوستات ارتباط برقرار کن

نمیتونم با کسی ارتباط عمیق بگیرم بدم میاد کسی باهام صمیمی بشه دلم نمیخوادکسی باهام صمیمی باشه 

خودمم دلم میخواد اما نمیتونم ۳ساله درگیرم کنورمو برا همین خراب کردم الانم که یه شکست خوردم دیگه اصلااا به خودم نمیبینم دیگه که توانایی داشته باشم 

تست چیه؟؟همه اینا بخاطر افسردگی هست عزیزم باید حتما درمان شه افسردگی وگرنه جلو پیشرفتتو میگیره. روزا ...

به تست ای دی اچ دی بود 

خودمم میدونم اما نمیتونم و نمیدونم چیکا کنم فقط دلم میخواد بیام بشینم توخونه کسیونبینم خبری نشه فقط مثل خط صاف زندگی کنم

اهنگ شاد گوش کن یه مدت کلیپ خنده دار ببین فقط خودتو باید شاد نگه داری،دغدغه ذهنی براخودت درست نکن

یه جوری بدتر میشم حالمو بدتر میکنه احساس گناه میکنم وقتی مثلا میخوام به کاری بکنم برا خودم

اول کدوم مشکلت رو میخوای حل کنی؟ عزت نفس یا وسواس فکری یا تنبلی؟...

هر کودوم بشه من واقعا اذیتم اصلا حس میکنم یه روح سرگردونم من اصلا تنبل نیستم باور  کنین اصلا از هرکسی که منو بشناسه اینو بگین باور نمیکنه بخاطر همین وسواسام من اصلا بیکار نیستم 

یه جوری بدتر میشم حالمو بدتر میکنه احساس گناه میکنم وقتی مثلا میخوام به کاری بکنم برا خودم

تو اولین کاری ک میتونی باید بری پیش مشاور یا روان پزشک. با دکتر حرف بزنی اون میگه چیکار کنی