هر چی بگم کم گفتم از عطرش از خوشمزگیش 😍😋
جای همه خالی
حتما درست کنین خیلی مقوی و سرشار از آهنِ
طرز تهیه:
عدس هارو خیس میکنم (که من نکردم🤭🤐)
پیاز خورد میکنیم هر چه بیشتر بهتر .. با روغن تفت میدیم یه قاشق آرد و ادویه و روغن هم اضافه میکنیم
عدس رو میریزیم بعد آب جوش
بعد نیم ساعت سیب زمینی مکعب خورد شده رو اضافه میکنم و میزارم یه ساعت و نیم یا دو ساعت بپزه
نکنه طلایی اینه که اولا از عدس ریز استفاده کنین
دوم دَرِ قابلمه رو اوایل پخت نزارین رو فابلمه چون باعث میشه پوست عدس جدا بشه و بیاد رو
در آخر نمک و فلفل اضافه کنین
بعد اینکه شعله خاموش کردین کره هم بندازین خوشمزه میشه
آبلیمو موقع خوردن اضافه بشه
من از گوشت هم استفاده کردم .. گوشت گردن که از قبل پخته بودم ریش ریش کردم ریختم توش
عصاره گوشت هم زدم شما هم میتونین استفاده کنین سلیقه ایه
به بههههه😍😋