2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181754 بازدید | 1354 پست

الهی هر چه زودتر خوب خوب بشه

میفهممت 

بابای منم لنفوم هوچکین داره (سرطان خون)

ان شاءالله خدا خودش همه بیماران شفا بده

جان من ایران💚متنفرم از ته دل از تجزیه طلب ها و حامی های تجزیه وطنم اگه تجزیه طلبی به هیچ عنوان نه تو تایپک هام نظر بده نه نظراتم جواب بده...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی که خدای بزرگ بچتو زودتر خوب کنه، اللهم صل علی محمد و آل محمد و  عجل فرجهم

بچه ها زودتر خوب میشن و درمانشون راحتتره، ان شالله زودتر خبر خوب شدن بچتو بذاری تو سایت

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
ممنون از امیدواریت، چیزی کع بزام سخته اینه تحمل اینکه خار بره به پاش زو نداشتم، وای الان قراره مدتها ...

برای هر مادری سخته.ولی خدا کمک می کنه همه مراحل را با صبوری می گذرونی.مهم اینه که قوی باشی

مامی کیا ی سابق هستم 
نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

عزیزم خیلی سخته میفهممت خداهیچ بنی بشری روراهی بیمارستانانکنه 

توام نگران نباش بری اونجامیبینی چه مریضایی که نیستن وهزاربارخداروشکرمیکنی 

من خودم قبل مریضی دخترم میگفتم خدایااصلایعنی بچه هاهم مریص میش

امیدتوازدست نده خودتونبازبچت اسیب میبینه محکم باش درست میشه الان دیگه دکتراادم میسازن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

(یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین)

یا ابوفاضل قسمت میدم به برادرت حسین شفای این نوزاد رو بده

تو شفای پدر منو از خدا گرفتی شفای این نوزاد رو هم بگیر

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

عزیزم خدا شفا بده ، خیلی سخته ، خدا قسمت هیچ مادری نکنه 

ولی قول میدم توکل بخدا خوب میشه . سرطان خون خیلی پیشرفت کرده دختر پایین منم ابتدایی بود الان ماشاالله سالم و سرحاله.

از طریق محک اقدام کنید حتما مخارجش اذییتون نکنه 

به نیتش حمد خوندم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️