2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182083 بازدید | 1358 پست
نجف هستم اسم پسرتون رو بگیدایشالاازامام علی حاجتتون رو طلب کنم فردامیریم بی بی شریفه دخترامام حسن می ...

استارتر الهی ثه خدا به فرزند گلت سلامتی بده و اصلا اشتباه شده باشه باردارم برا پسرت پنج تا حمد می خونم

توروخدا 

منو دعا کن بدهکارم اون بنده خدا شدبدا به پولش نیاز داره دعا کن این کاری که دنبالشیم به نتیجه عالی برسه هرچه سریعتر الهی خدا خیرت بده

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خوشحالم که این همه ادم خوب بفکرمن❣️❣️چشمپسرم تقریبا هر دو روز ازمایش داره، روزانه کلی دارو میگی ...

قربونت برم عزیزم، تنها کاریه که از دستم برمیاد.

ان شاالله خیلی زود بیای و از خوب شدنش برامون بگی. 

ان شاالله توی این مسیر خدا کمکت کنه صبور باشی. همیشه یادت باشه چشم کوچولوت به شماست، پس بی تابی نکن عزیزم

قابل باشم همیشه به یاد شما و کوچولوت هستم

استارتر الهی ثه خدا به فرزند گلت سلامتی بده و اصلا اشتباه شده باشه باردارم برا پسرت پنج تا حمد می خو ...

باشه عزیزم دعات میکنم و نمزام میخونم ب نیت اینکه بمن التماس دعاگفتین هرجابرم برای هرکس ک اینو ازمن طلب کرده التماس قطعابجاشون نماز زیارت و حاجت میخونم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

باشه عزیزم دعات میکنم و نمزام میخونم ب نیت اینکه بمن التماس دعاگفتین هرجابرم برای هرکس ک اینو ازمن ط ...

الهی که حاجتت روا باشه خود آقا امیر المؤمنین برات جبران کنه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الهی که حاجتت روا باشه خود آقا امیر المؤمنین برات جبران کنه

منم فرزندنداری بچه دارنمیشم دکترارو کنارزدم گفتم بیام بینم اقا حاجتمومیده یان باراولم حس خوبیه وصف نشدنیه بایدبیای تابدونی چی میگم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام جانم حتمااسمشوبگواحتمالادیگه نرم حرم امام علی ولی کربلاوسامراحتمادعاگوی ایشون میشم اسمش بگوک بر ...

چطوری میتونم ازت تشکر کنم😭 انگار دنیا رو بهم دادن

خدا و اهل بیت دستهات رو بگیرن ان شاالله

تمنا میکنم التماس میکنم حرم اباعبدالله زیر قبه برای مادرم دعا کنین معجزه بشه شفا پیدا کنن

تا عمر دارم دعاتون میکنم

حرم حضرت شریفه دعا کنین خدا بهم رحم کنه سایه مادرم صحیح و سلامت بالا سرم باشه

مادر دو عالم دعات کنن ان شاالله

اسی حتما ببرین قران درمانی بخدا معجزشو ما دیدیم برا مامانمم بدخیم بود شکر خدا الان خوبه خوده دکتر ام ...

خداروشکر

عزیزم خدا خیرت بده بگو چطوری و چیکار باید کرد کجا باید رفت

خیلی مضطرم 

خدا و اهل بیت دستهات رو بگیرن