2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست
والا نه استیکر گریه نه استیکر دعایی چیزی نمیذاری چه ریلکسی؟

آدم تو این شرایط چطوری دنبال استیکر بگرده !

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
منم سرطان دارم. خیلی سخته هم برای خودم و به خصوص مادرم اما مامانم میگه اگه منم غصه بخورم چی حل میشه ...

انشاءلله خوب میشی عزیزم ❤️به حق الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم تو این شرایط چطوری دنبال استیکر بگرده !

چه ربطی داره حرف تو😐🤦‍♀️

منظورم اینه ما یک عالمه تاپیک دیدیم خانم عکس دعا گذاشته عکس ایت الکرسی گذاشته و غم 

و احساس غم رو قشنگ به ما منتقل کرده ولی از نوع چت اسی چنین چیزی دریافت نشد

زندگانی نیست، تمرینِ فراوان مُردن است❤️‍🩹

چه ربطی داره حرف تو😐🤦‍♀️منظورم اینه ما یک عالمه تاپیک دیدیم خانم عکس دعا گذاشته عکس ایت الکرسی گذا ...

نمیدونم گلم

ولی من به شخصه وقتی ناراحت باشم اصلا استیکر نمی‌ذارم

این و شما از کجا یاد گرفتید جقد خوب، مادالان توی بیمارستانیم و اینایی که شما میگید اجرا کردنش خیلی س ...

ایما رو یه خانوم قدیمی بهم یاد دادن الان ۹۴ سالشه

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
نمیدونم گلمولی من به شخصه وقتی ناراحت باشم اصلا استیکر نمی‌ذارم

ولی امضات و تاپیک هات چنین حرفی رو نمیزنه گلم 

حرفی که میزنین سعی کنید راست باشه😉

زندگانی نیست، تمرینِ فراوان مُردن است❤️‍🩹

عزیزم برای دیابت کودکان چی چیزی بلدی؟؟

پیاز خام کنار غذا بخورن زیاد 

هر موقع بردی حموم موقع که کارت تموم شده میخوای بیای بیرون پا که خیس شده و نرم شده سنگ پا حدود ۵ دقیقه به هر پا بکش 

بعد حدود یکسال آزمایش بدن 

یه خانم قندش ۷۰۰ بود چشماش داشت کور میشد با این روش الان الحمدالله قندش از پارسال بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست بازم ادامه میدن آن شاالله تا درمان

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏