2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182210 بازدید | 1358 پست

عزیزم ،من الان نجف هستم ،ان شالله یک ساعت دیگه میرم حرمم،از آقا شفاشون رو میخوام

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محله شیمی درمانی وامپولدارم واینا

ای بابا ناراحت شدم   انشاالله که خوب بشی خیلی جوونی امید داشته باش؛من شوهر خواهرم سرطان لنفوم بدخیم هوچکین رو شکست داد  

پسرم ❤❤😍😍😘😘
چ جالب کاش جواب میددد زو پسر منم

عزیزم هفته ایی یکبار نوره سنتی بریز تو کاسه آب داغ خمیر درست کن بگیر جلو بینی تا بو بکشه 

اون ۴۰ روز روغن مالی کف پا هم که گفتم انجام بده بعد دوماه برو آزمایش برام شیرینی میاری که بچت کاملا سالمه 😁✋️

استاتر تو همین نی نی‌سایت یه نفر کل بدنش زخم شده بود ۱۵ میلیون پماد خریده بود خوب نشده بود من با همین روغن مالی کف پا ۴۰ هزار تومن درمانش کردم اونم دوماهه برام انگشتر طلا خریده بود هر چقدر ازم آدرس خواست نگرفتم انگشتر طلا گفتم فقط برای امضام دعا کن اگه میخوای منو خوشحال کنی گفت تا عمر دارم دعات میکنم

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
محله شیمی درمانی وامپولدارم واینا

اینی که نوشتم انجام بده دوماه بعد حالت کاملا خوبه مثل معجزه

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
تاپیک های منو نگاه کنهرجا کمک خواستی بگوخوب میشه

به چندتا از تاپیکهات نگاه کردم، تمام بدنم یخ کرد و بی اختیار اشکم سرازیر شد، قلبم تیر کشید...چه روزای سختی و گذروندی. خدارو هزاربار شکر که الان دخترت خوب شده. چقدر خوشحال شدم براتون🫂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اکثر سرطان های خون درمان میشن نهایت پیوند میشن.من ۲سال بخش خون وانکولوژی بودم.پسر من تومور داشت بدخی ...

خدا خیرت بده، چقدر پیامت انرژی مثبت داره. خدا گل پسرت و حفظ کنه🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥