2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست
الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

برای ماهم دعا کن سادات جان... 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
من خیلی ضعیفم خیلی، همین الان که دوسه روزه بستزی هستیم بریدم، برررریدم اینجا برام مثله قفسه، بچه ی د ...

حق داری..جمله ندارم برات جز اینکه از خدا و امام زمان بخواه.بهشون اعتماد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال و نیم، بدخیم یا خوشخیم بود اون. ؟

خانومی بچتون آلرژی داره؟؟

من تاپیکاتونو خوندم مشکوک به آلرژیه

کی تایید کرده سرطانه خونه

تخصص دکتر چی بود؟؟

آزمایششو بفرست ببینم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

برای کوچولوت از ته دلم سلامتی و حال خوب میخوام

بحق اشکهای رباب انشالا که تاپیک سلامتیشو بزنی، امیدوارم خدا بهت قدرت و صبوری زیاد بده چون مادر شدن و دیدن درد کشیدن کوچولوت جلوی چشمات خیلی دردناک

و از ته دلم میفهممت... 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

از ته دلم براتون دعا میکنم و قرآن میخونم

انشاالله خوب بشه و بیای تاپیک بزنی و خوشحالی کنی

سخته میدونم ولی صبور باش

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

الهی بگردم برای پسر کوچولوت.

همین الان تو اینستا داشتم پیج یه خانمی که سرطان ریه داشت و به دخترش روحیه می داد که نگرانش نباشه رو می دیدم تا اومدم تاپیک شما رو دیدم.😞😞دیگه رسماااا اشکام امونم نمیدن.

انشالله خوب میشه،،میای تاپیک می زنی از این روزای سخت برامون میگی که چه جوری با موفقیت و سلامتی پسرت پشت سر گذروندیش،،از خدا می خوام بهت توان و قدرت بده این مسیر رو پشت سر بذاری کنار پسرت،،مطمئن باش خوب میشه،،امیدی هست چون خدایی هست که از ما برای بچه مون دلسوزتر و رئوف تره،،اگه این اتفاق هم افتاده بعد ها ازش تعریف می کنی که چه جور با موفقیت پشت سر گذاشتین.

سرطان خون جز سرطانایی هست که بهتر به درمان جواب میده.

از خدا می خوام هر چی زودتر پسرت سلامتیش رو به دست بیاره.🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

اسی انشالله بچه تون خوب میشه 15 سال پیش همکلاسی خواهرم که هفت هشت سال‌ش بود سرطان خون داشت دوسه ماه رفتن تهران تحت درمان قرار گرفت 

الانم سالااست داره زندگی میکنه 

الان که علم پیشرفتم کرده

بچه دیگه هم دارید؟ 

من خیلی مشکل بزرگی دارم 

میشه اسمش و بیماری گذاشت یا نه

ولی هر چی هس منو پنج ماهی از بچه هام جدا کرده 

بچه هام بی مادر شدن 

خودم در به در کشور غریب 

صدبار مردم و زنده شدم 

خیلی برام بدگذشت 

ولی بدتر از حال من حال شماست 

غم اولاد سخت تره خیلی 

خدایا هیچ مادری غم بچشو نبینه 

شمام مریضی بچتو نبینی 

مادرم مریض منو

و منم مریضی بچه هامو 

ان شاء الله همه شاهد سلامتی و خوشی فرزندانمون باشیم

همه دنیا بخواد و تو بگی نه نخواد و تو بگی آره تمومه

بهش ژل رویال بده.(غذای ملکه زنبوراس)

خود زنبور ها درست میکنن و فقط برای ملکه زنبوراس.

ناشتا بهش بده و باید داخل فریزر نگهداری بشه تا خراب نشه.

و با یه قاشق پلاستیکی ب اندازه عسل برداری و بزاره زیر زبون

خیلی عالیه.اگه اصلشو بتونی پیدا کنی.

فقط حواست باشه چیز فلزی مثل قاشق فلزی بهش نخوره چون اثرش ازبین میره.بهترین درمانه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤