2777
2789

گال چی چی بیده؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چیو با اب داغ بشورید بعد قرنطینه کنید بجز اون چند دست لباسی که استفاده میکنید 

اسپری مخصوص بزنید به محل خوابتون و تشک و پتو ها 

روبالشی هم هفته ای یبار عوض کنید خواستید زودتر عوض کنید 

پماد دستسازی ک میدن بزنید طبق دستور 

چند ورق قرص هم دادن ؟ اونا رو هم مصرف کنید 

زمان میبره ولی تموم میشه 

دقیق یادم نیس ولی تا دوهفته باید بزنید بعدش هرچندوقت یبار پمادو باید زد که ریشه کن بشه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

همه چیو با اب داغ بشورید بعد قرنطینه کنید بجز اون چند دست لباسی که استفاده میکنید  اسپری مخصوص ...

فقط پماد پرمترین دادک

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه...