2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182083 بازدید | 1358 پست
بچه شیر میدم اگه قابل باشم براش دعا کردم🙏

سلام عزیزم

میشه ازتون خواهش کنم لطفا برای مادر من هم دعا کنید

خدا معجزه کنه شفا پیدا کنن

خیلی مضطرم

التماس می کنم دعا کنین 

خودتون مادرین مادر منم دعا کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون ، دعا کنید، من پروسه درمان برام سخته خیلی سخت

هم براش گوسفند عقیقه کن هم بدنش رو هفته ای دو سه بار نوره مالی کن (در حد پنج دقیقه بمونه رو بدنش بعد بشور)، البته نوره زرنیخ دار طبیعی

داروها خیلی پیشرفت کرده. پدرم سرطان روده داشتن. عمل و شیمی درمانی انجام دادن خداروشکر خوب شدن. انشاا ...

خداروشکر سایه پدرتون مستدام

عزیزم عمل کردن توده رو درآوردن؟ متاستاز نکرده بود؟

لطفا برای مادرم دعا کنین

نجف هستم اسم پسرتون رو بگیدایشالاازامام علی حاجتتون رو طلب کنم فردامیریم بی بی شریفه دخترامام حسن میگن حاجت دادناش همجازبون زد شده الهی بحق علی و اولادعلی معجزه بشه و ازبدنش خارج بشه گلم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

آزمایشا رو تکرار کنید هیچ اعتباری به آزمایشگاه نیست .

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم
نجف هستم اسم پسرتون رو بگیدایشالاازامام علی حاجتتون رو طلب کنم فردامیریم بی بی شریفه دخترامام حسن می ...

سلام عزیزم

زیارتتون قبول

میشه خوااااهش کنم مادرم رو دعا کنید معجزه بشه شفا پیدا کنن

خیلی مضطرم

خدا خیر بهت بده

سلام مهربانوجان نمیدونم پیامم رو میخونی یانه خیلی ناراحت ونگرانتم

امروز نمک نذری خودم رو تقسیم میکردم به نیت پسرت ده تا بسته بیشتر خریدم و تقسیم کردم 

شک ندارم حال پسرت خوب میشه بیااینجا ازحالش بگو تاکمی سبک بشی توخیلی بایدقوی باشی قطعاالان هیچی نمیخوری و دلت هیچی نمیخواد اما به خاطر کوچولوت باید سرپا باشی مطمئنم روزای بهتری در راهه

بویِ روزهای خوب می آید...
سلام عزیزمزیارتتون قبولمیشه خوااااهش کنم مادرم رو دعا کنید معجزه بشه شفا پیدا کننخیلی مضطرمخدا خیر ب ...

سلام جانم حتمااسمشوبگواحتمالادیگه نرم حرم امام علی ولی کربلاوسامراحتمادعاگوی ایشون میشم اسمش بگوک براش۲رکعت نمازشفابخونم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

زیارت قبول ،التماس دعا

ممنونم گلم چشم حتما