یکساله عقدیم. برای خونه رفتیم فرش پسند کردیم و ما رسممونه دختر یه قالی ۱۲ متری میگیره و آشپزخونه رو گلیم میکنه و اتاق خواب هم گلیم میکنه. شوهرم گفت مادرم گفته عروس باید ۲ تا قالی ۱۲ متری بده و زن داداشمم دو تا ۱۲ متری داشته. خونواده منم گفتن باشه. بعد خونه ما جوریه که قالی ۱۵ متری واسش بهتره ولی خب قیمت قالی ۱۵ متری بیشتره. به شوهرم گفتم خب سه تا ۳ متری بگیریم با ۶م و قیمتش نصف نصف کنیم چون خونواده منم نمیتونن بیشتر یا ربع سکه زیر لفظیمو بفروشیم خودمو مابقیشو بدیم. شوهرم گفت تو چیکار به اینا داری خود پدر مادرا تصمیم میگیرن. روز بعدش که من به شوهرم گفتم میرم حمام و آرایشگاه دیدم شوهرم یکساعت بعد زنگ زده ولی من حمام بودم. مادرشوهرم به مادرم زنگ زده من به همراه پسرم و دخترم اومدیم یه دونه قالی برمیدارم و دیگه هیچی به مادرم نگفته شما چند متری برمیدارین و هیچ مشورتی نکرده و نگفته شما هم بیاین با هم بگیریم و ببریم . بعد مادرشوهرم زنگ منم زده من آرایشگاه بودم متوجه نشدم
این از بی ملاحظگی هستموقع دختر خودشون هم که میشه زیر بار نمیرن
حالا پدر بیچاره ما همه کارم کرده جهاز خوب طلا سیسمونی به بچهاش داده کاش طلبکارمون نبودن
ی حاری دارم کل سیسمونی دو دست لباس نوزادی بود ی بار جرات نکردن حرف بزنن حالا پدر من واسه بچه من علاوه بر سیسمونی ی پلاک طلاهم گرفته هرروز غر میزنه ک باید یه تیکه دیگم بخره میگه بابات باید النگو بخره واسه بچه پسر من
فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
واویلا بگو میخوای کابینتاتونم عوض گنیم 😂😂مامان منم سیسمونی کااامل برا دخترم خرید حتی کن زاییده بود ...
دقیقا ادم از همین زورش میاد
الان من باردارم همش مبگن بچه ماااا از خونه مااا بعد توقع دارن پدر من خرجیشو بده ب شوهرم گفتم حضانتو بده من میخواست خودشو جر بده که نههه بچه منه فلانه اونوقت سره خرید ی پستونک میگ ب بابات بگو 🤣🤣🤣
فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم که نداد ...پدرشوهرم خرید همشونو ...تابلوفرشم ابریشم کادو دادن .بماند که مادرشوهرم چه کریستالا ...
مادرشوهر منم همینجوریه خونش میری انگار وارد کاخ سعدآباد شدی اما برای من ی قرون هزینه نکردن قدر مادرشوهر پدرشوهرتو بدون منکه خیری ازشون ندیدم جز خساست دخالت و اخلاق گوه خوش بحالت واقعا خانواده شوهر خوبی داری 😢
من خودمو چرا ناراحت کنم !؟گفتی همه چیز خودمون خریدیم منم گفتم چوبم گرونه بعد حالا کی گفته یخچال ۱۸۰ ...
چ ربطی داره شما میگی جهاز داماد هم کم نخریدع میگم نه منبیشتر از شوهرم خریدم همرو گرون خریدن و مارک بعدم یکی خوبشو میده یکی معمولیشو هرکس هرجور دوست داره میده دیگ