2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست

بنظرم اونا یه ۱۵ متری خریدن شمام یدونه ۱۵ بخر خودتو راحت کن اگه فضا خالی موند ک میگی سرامیکه مهم نیس قشنگم میشه دور خالی بمونه خیلی داری ب خودت سخت میگیری اونا اصلا نظرت براشون مهم نبود پس نظر اونا هم برات مهم نباشه 

من جاریم جهاز دست دو خریده چون وضعشون خوب نبود مادرشوهرم توقع داشت منم دست دو بگیرم ک ب پسرش فشار نیاداینجا تیکه های بزرگ با پسره بقیه با دختر، میگف پسرم دست دو بخره یا کهنه های مارو ببرین استفاده کنین ولی تو برو خریدتو کامل انجام بده جهاز خودتو😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا داری پز چیو میدب:)سرویس چوب خودش ده برابر قیمت ی فرش کخ قراره خانواده این خانم بخرهب اسم نیست ...

ما روز کاغذ نویسی نوشتیم ی تخته فرش دستباف شوهرم نخریدن و مامانم گفت اصلا بهش هیچی نگو خودشون رفتن دوتا فرش برام خریدن اصلانم ب رو شوهرم نیوردن بعدم اصلا برام مهم نیست چی میخوای فکر کنی دوست عزیز فک کن پز دادم 

۱۴ سکه و خرید بازار رو نه

اسی بدون ناراحتی و تنش یه فرش 15 نتری بگیر و تمام 

بگو دوست نداشتم کل خونه فرش بشه، به نظرم خوشگل نمیشد

و تما و بعد ها تو زندگی اگه خواستی به همسرت میگی و خیلی ریز اضافه میکنید

بدون تنش و جنگ سعی کن مدیریت کنی شرایطو

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
خب دقیقا همینه خونواده منم ندارن ۵۰ میلیون پول دو تا قالی ۱۵ متری بدن ۱۰ تومن بابت گلیم بدنبعد ایشون ...

شما موکت بخر دیگه قالی نگیر 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اسی شما هم برید ی دونه ۱۵ متری بخرید 

و اتاق ها را 

اصلانم بهشون نگید 

اگر گفتند چیکار کردید بدون هیچ عصبانیت و تعللی بگید رسم ما اینه 

قرار نیست شما هزینه آقا داماد را تقبل کنید 

چرا مادر شما طلا بفروشه 

مادر شوهرت طلا بفروشه خونه پسرش را موکت کنه

اسی خونت ۳۰ متره

دوتا ۱۲ متری بگیر 

کف هم که سرامیکی مشکلی نیس دور تا دور فرش باز باشه

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر.