2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
قربون دهنت🤣

سرویس چوب و تلویزیون و لوازم صوتی رو انداخته گردن داماد بعد میگه ما کسر شان میدونیم از داماد انتظار داشته باشیم😄😄 خب همون سرویس چوب شامل مبل و میز و تخت و میز آرایش و آینه و پاتختی میشه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
بگو بچه منه و نوه شماها.اگه دلت میخواد تو برای نوت بگیر

حوصله بحث ندارم نمبخوام بی احترامی پیش بیاد وگرنه ب جواب دادن خیلیییی چیزا میتونم بگم 

همینکه بگم اول برو واسه اون عروست تایین تکلیف کن تا به من میرسی کافیشونه نمیدونم دلرحم شدم قبلنا همرو باهم میشستم ولی دروغ چرا به شوهرم حرفامو میزنم اونم عصبی شد گفت میرم ب مادر میگم دفعه بعد دهنشو ببنده فرداشم دیدم مادرش استوری دلشکستن و اینا گذاشته بهش گفتم دفعه بعد مادرت کوچیک ترین حرفی بزنه جواب دندون شکن میدم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ ربطی داره شما میگی جهاز داماد هم کم نخریدع میگم نه منبیشتر از شوهرم خریدم همرو گرون خریدن و مارک ب ...

آفرین دقیقا یکی داره و خوب میده و هیچ فشاری بهش نمیاد یکی خیلی معمولی که هر دوتاش ارزشمنده و اصلا خانواده دختر وظیفه جهار دادن ندارن و فقط دارن لطف میکنن پس دلیلی نداره بیای بگی گدا بازیا چیه ...

حوصله بحث ندارم نمبخوام بی احترامی پیش بیاد وگرنه ب جواب دادن خیلیییی چیزا میتونم بگم همینکه بگم اول ...

چی شد؟؟؟طلبکار شد؟ولش کن بابا زندگیتو کن.اصن ازین گوش بگیر ازون گوش در کن.اینجوری بیشتر میسوزن.من جات بودم ارتباط هم کمرنگگگگگگ میکردم

ببین من تو اینجور مواقع نظر نمیدم میگم هر کی هر چقدر داره هموندر خرج میکنه .اینجور که مشخصه شما دونف ...

افرین حرف دلمو بلاخره یکی فهمید 😂ببین بابای من از باغشون میوه سبد سبد میاره مادرشوهرش تو این ظرفای پلاستیکی میاره من چیکار کنم باهاشون الان نزدیک ی ساله قهرم باهاشون اصلا ازشون خوشم نمیاد پدرشوهرم برام هیچ کاری نکرد هیچی فقط دلمو شکست اصلا اینا لایق عروسی مثل من و خانواده ای مثل خانواده من نیستن 😭😭😭😭

سرویس چوب و تلویزیون و لوازم صوتی رو انداخته گردن داماد بعد میگه ما کسر شان میدونیم از داماد انتظار ...

آره والا منم از این کلمه کسر شان شاخ در آواردم گفتم حتما داماد یه هزاری جهاز نداده 😆

فدای سرت اصلا بهشون فکر نکن هر چقدر دورتر میایستن شما هم فاصله تون رو باهاشون حفظ کنید آرامشتون هم ب ...

اره الان ی ساله باهاشون قهرم خیلی حالم بهتره فقط جدیدا باز یاد کاراشون افتادم 🤦🤦

واقعا یه آپارتمان فروختین برای جهاز؟؟؟ چه کاری بود اونو میزدن به نامت جهازو هم مینداختین گردن شوهر

اره متاسفانه مامان و بابام همش میگفتن نمیخوایم دخترمون چیزی کم بیاره میخوایم اینقدر خرجش کنیم که ی عمر زبونش بلند باشه چون خونواده شوهر من خیلی پرو هستن 🤦

افرین حرف دلمو بلاخره یکی فهمید 😂ببین بابای من از باغشون میوه سبد سبد میاره مادرشوهرش تو این ظرفای ...

من خودم دیدم این وضعو نزدیک .اولاش طرف خیلی حساس شده بود سر هرچیزی بحث داشتن.حالا دیگه سر شده میگه شکر خدا منتشون سرمون نیس خودمون میسازیم.این خیلی مهمتره

اره متاسفانه مامان و بابام همش میگفتن نمیخوایم دخترمون چیزی کم بیاره میخوایم اینقدر خرجش کنیم که ی ع ...

خوبه که بهترینارو براتون خریدن ،خودت تو رفاهی ،ولی بازم میگم من اگه بودم به جای جهاز میگفتم خونه با من ،جهازو به داماد میگفتم بخره

چی شد؟؟؟طلبکار شد؟ولش کن بابا زندگیتو کن.اصن ازین گوش بگیر ازون گوش در کن.اینجوری بیشتر میسوزن.من جا ...

طلبکار ک همیشه خداهستن 

باورت نمیشه من از کارایی ک بابام کرده بگم میگی کدوم پدر زنی اینکار میکنه؟

فک کن وام ازدواجو دادیم شوهرم خونه عوض کرد 

هزینه عروسیو یه مقدارش گردن پدرم بود داد 

خرید عقد بهترینا خرید خرید عروسی بهترین با وجود اینکه من ملاحظه جیب اونارو داشتم 

عیدی  ماشین خراب شد تماممم هزینه هاش ۱۵ ت‌ومن پدر من داد خودشم اومد کنار کاشین وایساد تعمیر کرد فک کن اگ ی پیچ خراب بود پدر من میگفت عوض کنید هرماه ی تومن ی تومن پس دادیم هموزم مونده بابام ی بارم برو خودش نمیاره امکاننن نداره زنگ بزنیم بابام بگیم پول بده نده یا بگ ندارم بخاطر بارداری دکتر میرفتم ب جرات میگم نصف هزینه هارو پدر مادر من دادن بدون اینک پس بگیرم الان باردارم از اول باداریم جمع کردیم اومدیم خونشون بهترین خوراکو میوه و تنقلاتو میگیرن برامن اجازه نمیدن من یه لیوان از زمین بردارم 

ولی خوب ب چشمشون نمیاد شوهرم خوبه تاحالا کوچیکترین چیزی ازش نشنیدم ولی حس میکنم مادرش بااینکاراش تاثیر منفی روش میزاره بااینحال جرات حرف زدنم نداره 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺