2777
2789

چ پر ملاته😃

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ماشاالله واقعا ماشاالله قشنگ معلومه آماده ای که بپری و دعوا کنیآخه چی بگم بهت

ن عزیزم این حرفی ک زدی لایق خودته یبار دیگه بخون ببین خندت نمیگیره از خرفت دوما از تاپیکم برید بیرون مشخصه اوندی برای دعوا راه اتداختن و جنجال اینجا همه اترژیشون مثبته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم این حرفی ک زدی لایق خودته یبار دیگه بخون ببین خندت نمیگیره از خرفت دوما از تاپیکم برید بیرون ...

نه قربونت برم من هیچ مشکلی باهات ندارم

فقط به یه سوال من جواب بده

شما غذا درست کردی نوش جونتون خب چرا اینجا عکسشو میزاری ها؟؟؟

تو چی درست کردی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
دستورشم میزاری استارتر نوش جونتون🌱🌹

مرسی قشنگم حتما

من ارد با اب بیکینگ پودر نمک و روغن مخلوص مبکنم خوب ورز میدم و میذارمش کنار یه نایلون روش میکشم تا استراحت کنه در این فاصله میرم سراغ بقیه کارا

وقتی خمیرم استراحت کرد تو سیینی چرب میکنم خمیرو پهن میکنم صاف بعد  بعد سس میزنم بعد پنیر میپاشم و دستم نمیلرزه خوب میریزم عاشق پنیرم😋 به ترتیب بیکن یا کالباس یا سوسیس رنده میکنم همه حا میریزم بعد فلفل دلمه بعد مرغ ابپز شده ریش میکنم میریزم بعد قارچ بعد فلفل سیاه و اویشن میزنم با کنی نمک بعد یه لایه پنیر دیگه

نوش جانتون 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

نه قربونت برم من هیچ مشکلی باهات ندارمفقط به یه سوال من جواب بدهشما غذا درست کردی نوش جونتون خب چرا ...

خوبه که هرکی دلش میخواد میتونه نیاد عزیزم پر بازار هم فست فودی هست ،پر بازار طلافروشی هست نمیشه که ادم همه چیو سخت بگیره