2777
2789
عنوان

کاردرستی کردم یا نه خواهد میکنم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 119 پست
آره مامانمم میگه هم خوابگاهیا صمیمی ترن

حالا چه نیازی به اونا داری ، اونا باید منت تو رو بکشن ، ولشون کن .چه خیری واست داشتن بجز اعصاب خوردی ، اگه تو دوستیشون صادق و صمیمی بودن ،تو الان ناراحت نبودی و به جای اینجا ، با خودشون حرف میزدی 

پس تایم های خالی اگ گیر اوردی برو بشین تو یه اکیپی که فضاش بهتر باشه ، اینجوری شاید با یکیجوش جور شد ...

تایم خالی نداریم اصلا کلاسا پشت سر هم هستن

خونمون نزدیک دانشگاس میرم خونه اغلب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا ازشون بشینم؟ اگ اومدن پیشم چی؟

اگه اومدن بذار بیان طبیعی رفتار کن عین بقیه همکلاسیات ولی دیگه بهشون بها نده خارج کلاس اصلا رابطه نداشته باش ، اون قضیه ماشین چی بود دیدم یه کاربر گفته بود ، اگ جایی میرسونیشون دیگه اینکارو نکن ، 

باشه ؛ حق با تو

حالا چه نیازی به اونا داری ، اونا باید منت تو رو بکشن ، ولشون کن .چه خیری واست داشتن بجز اعصاب خوردی ...

اون روز تایم ناهار ک خالی بود میخواستن بزور بریم بیرون و غذا بخوریم ولی من چون از اون موقع سرد شدم ی کم باهاشون. ی عالم اصرار کزدن من برم منم گفتم ۲ تایی بهتون خوش میگذره که برین دگ

حالا چه نیازی به اونا داری ، اونا باید منت تو رو بکشن ، ولشون کن .چه خیری واست داشتن بجز اعصاب خوردی ...

منم بهش اولین باری ک ناراحتم کردن گفتم گفتم آقا من و شما ی دوست معمولی هستیم دگ از این ب بعد.گفتم ک من نیازی ب دوست اصلا ندارم و رفیق باز نیستم اصلا. گفتم  آدم وارد روابط دوستی میشع که حالش بهتر شه ن که دغدغه ها و مشکلات و ناراحتی هاش زیاد شه. ولی باز اصرار کزدن برگشتم ولی از اون ب بعد هروقت گفتن بریم بیرون من نرفتم بهونه اوردم

رو دوستای الان زیاد حساب باز نکنبه پوست پیازم میفروشنت

چراا

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال