2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
در مورد اینکه چه اندازه بگیریم من شب قبلش با شوهرم صحبت کردم و گفتم اگر قراره ما دو تا ۱۵ متری بگیری ...

چرا مجبورم مجبورم راه انداختی اسی اه

نخری میخوان به دار بکشنت؟؟؟

کی مجبورت کرده آخه 

انقدر تو سری خور نباش دوتا ۱۲ بگیر از سرشون زیاده 

بگو من میخوام تو اون خونه زندگی کنم و باید به دل خودم بشینه و توش آرامش داشته باشم همینه که هست 

خانوادت زبون ندارن😑😑

وااای دق دادی منو

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منکه همه جهیزیمو مامانم خرید شوهرم فقط ی تلویزیون و سرویس چوب کامل بعد موقعی که داشتم جهاز میخر ...

والا خوبه مث مانیستین ک داماد ی خونه خالی و عاری اززززز هرنوع وسیله زندگی تحویل پدر عروس میده و پر تحویل میگیره 

فک کن علاوه بر جهیزیه ۰تا ۱۰۰ 

موکت.پرده.کابینت.هود.هم گردن عروسه 

بعد اونم سیسمونی 

بخدا خانواده شوهر من توقع دارن پدر من جهیزیه نَوَشونم کنار سیسمونی اماده کنه بده 😐😐😐

حالا خودشون چیکار میکن؟

جهیزیه یه تشک ویه پتو و یه فرش ۱۲ متری 

اونم عوض اینکه دختر دوتا قالی بببره ۶ لحاف ۶ تا پتو و ....

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

ببین تا جایی که میتونی خرج کن نداری نکن.وظیفه تو نیست جهاز ببری اینا فقط لطفه.چیزی هم گفتن برگرد بگو مگه شماها فلان کار کردین که از من توقع داشتین.مدیون میشی اگه طلای مادرتو برای این کار بفروشی .چون دلخوشی مادرتن اینا

خب دقیقا همینه خونواده منم ندارن ۵۰ میلیون پول دو تا قالی ۱۵ متری بدن ۱۰ تومن بابت گلیم بدنبعد ایشون ...

مگه پذیراییت چندمتریه دوتا فرش ۱۵متری؟؟ دیگه دوره ی لبالب فرش کردن خونه ها گذشته ...چخبره ...۲تا ۹متری میخریدی ....باید جلوتر خودتون میخریدین مادرشوهرت پررو شده احساس میکنم خاتوادگی بی زبون و مبادی آدابین و مادرشوهره سواستفاده میکنه از بی زبونیتون 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
همون سرویس چوب و تلویزیونی که داماد میخره حداقل ۳۰۰،۴۰۰ تومن قیمتشه.دلتونو به دکوریاتون خوش میکنین ف ...

کن پز جهازمو ب کسی ندادم و نمی‌دونستم داماد قراره فقط فرش بگیره بعد ک فهمیدم ب اسی حق دادم خساست اصلا خوب نیس و نفرت میاره برا طرف مقابل برا همین گفتم ۲۰تومن ارزشی نداره بعدم میگی دلتو ب دکوریا خوش کردی فقط یخچال ک بابام گرفته ۱۸۰ملیون الان قیمتشه لباسشویی و ظرف شویی کمه کم ۱۲۰تومنه ی سولار الان ۳۵تومنه دیگ بقیش بماند از قیمتها خبر نداری ی چی میگی 😂بعدم بابام خرجی ک برام کرد پدر شوهرم ی سوم هم نکرد برا ی سرویس طلا پول نداد سرویسی ک من انتخاب کردم از پولی ک پدرشوهرم داده بود بیشتر بود شوهرم خودش پولگذاشت روش برام خریدن نامزدی ک بابام برام گرفت فوق العاده از عروسیم بهتر بود شب عروسیه بابام بهم سرویس طلا داد ب شوهرمم ی سرویس طلا داد اما شوهرم برام حلقه ازدواج نخرید چون گفت پول ندارم باباشم نداده بود بهش برا خودت ی چی میگیا 😂😂😂😂

یخچال و لباسشویی و ظرف شویی و گاز و فرش و بقیه چیزا بعدم عزیزم ما در حد ی جهاز معمولی نمیدیم در حد ی ...

داماد در عوضش در چه حدیه خریدش؟؟

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
عااا رسمتون اینه؟

ن من از لرستانم جهاز با دختره تقریبا فقط تلویزیون با پسره 

البته ک خیلیا توافق می‌کنن مثلا داماد یخچال میگیره با فرش یا سه چهار تسکه سنگین 

اما رسم اصلی همینه ک دختر میبره مگه توافق کنن ک نصف شه یا ی چیزایی پسر بگیره 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
عااا رسمتون اینه؟

آره 

اینا رو داماد می‌خره اونم نه که فک کنی یخچال و لباسشویی ۱۰۰ میلیونی و ... نه 

همه چیزای ایرانی و قیمت مناسب 

ما پارسال ازدواج کردیم کل چیزایی که شوهرم خرید ۶۰ و خورده‌ای شدن 

مابقی وسایل از ریز تا درشت هرچی خانواده عروس بخوان میخرن 

من و شوهرم همشهری نیستیم هم استانی‌ایم

شهر من خیلی سخت میگیرن برا جهاز عروس یه قاشق کم باشه فامیل عروس و داماد تا آخر عمر پشت سرشون غیبت میکنن و جهاز برون و ... داریم

ولی خانواده همسرم اصلا اینطور نبودن من با اینکه جهاز خیلی کاملی آوردم اصن حتی نیومدن نگاه هم کنن فقط تبریک گفتن

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

چقدر بد که اینقد بعد مالی براتون مهمه. منتظر مرگ کسی هستید تا اموالشون برای شما باشه؟ آدما یا بدن یا ...

منم چشمم دنبال مال کسی نیست خدارو شکر بهتریناشو تو خونه شوهرم دارم و از بچگی داشتم اما گفتم دوستم و مامانم برا اینکه من آروم بشم میگن چرا اینقدر زود قضاوت میکنی؟

یخچال و لباسشویی و ظرف شویی و گاز و فرش و بقیه چیزا بعدم عزیزم ما در حد ی جهاز معمولی نمیدیم در حد ی ...

بنظرم شما باید بگین نصف نصف بودین تا اینکه بگین خودتون خریدین 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️