2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خودشون خوب خرج میکنن ها همه دنیا و چرخیدن از اروپا بگیر ب همه جا بهترین رستورانا دوتایی میرم زن ...

اونا حاصل یه عمر زحمتشونو دارن استفاده میکنن شماهم ان شاء الله به سلامتی از حاصل زحمتتون لذتشو ببرید همیشه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
والا خوبه مث مانیستین ک داماد ی خونه خالی و عاری اززززز هرنوع وسیله زندگی تحویل پدر عروس میده و پر ت ...

دقیقا مثع ما 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
ن من از لرستانم جهاز با دختره تقریبا فقط تلویزیون با پسره البته ک خیلیا توافق می‌کنن مثلا داماد یخچا ...

ما خیلی ساله تو شهرمون رسم همین بوده هرکس ازدواج کرده 

شهر به شهر متفاوته 

حتی خانواده به خانواده

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

والا خوبه مث مانیستین ک داماد ی خونه خالی و عاری اززززز هرنوع وسیله زندگی تحویل پدر عروس میده و پر ت ...

واویلا بگو میخوای کابینتاتونم عوض گنیم 😂😂مامان منم سیسمونی کااامل برا دخترم خرید حتی کن زاییده بودم برا من طلا خرید مامانم هم برا دخترم بعد پدرشوهرم اومد با اون حاجی بودنش ی ملیون تو پاکت آورد آبروم رفت جلو خاله هام 😭😭😭

ما خیلی ساله تو شهرمون رسم همین بوده هرکس ازدواج کرده شهر به شهر متفاوته حتی خانواده به خانواده

من خرم ایادم دقیقا برا ما هم همه دخترای اطراف جهاز با دختر بوده ولی خب بین همینه هم بودن ک پسر. ی چیزایی گرفته سبک تر شده 

منم چشمم دنبال مال کسی نیست خدارو شکر بهتریناشو تو خونه شوهرم دارم و از بچگی داشتم اما گفتم دوستم و ...

من نسبت به صحبت شما این حرف رو زدم عزیزم. حرف شما دقیقا این منظورو میرسونه که شما از بعد مالی ناراحتی دارید که از بعد مالی هم دلداریتون میدن. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
من خرم ایادم دقیقا برا ما هم همه دخترای اطراف جهاز با دختر بوده ولی خب بین همینه هم بودن ک پسر. ی چی ...

شوهر منم خرم آبادیه اونا هم مث ما جهاز میخرن خانوادش و فامیلاشون

گفتم که حتی خانواده به خانواده هم متفاوته رسما

خواهر همسرم چند ماه قبل ما ازدواج کرد دقیقا همینجوری جهاز خریدن 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

داماد در عوضش در چه حدیه خریدش؟؟

سرویس چوب گرفت شوهرم دیگ ی دست مبل استیل و ی دست کاناپه دم دستی آینه شمعدون و گنجه و سرویس تختم و تلویزیون همینا دیگ بقیش با ما بود که بعضیا میگن شما باید سرویس چوبم میخریدین 😂😂😂

شوهر منم خرم آبادیه اونا هم مث ما جهاز میخرن خانوادش و فامیلاشونگفتم که حتی خانواده به خانواده هم مت ...

ارع منم گفتم ک رسم خانواده ها فرق داره ولی خب مثلا کلی نیست الان اصفهان صد در صد با دختره یا جنوب صد در صد با پسر برا لرستان اینجوریی نیست