2777
2789
عنوان

کیا دهه شصتین و دارن به

| مشاهده متن کامل بحث + 3667 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به اونایی که هم سرکار میرن هم بچه دارن..هم خونشون همیشه تمیز ومرتبه..هم به مهمونی وتفریح وکلاس وخ ...

منم زودبیدارمیشم.خود توخونه موندن ادمو راکد میکنه. هموناکه بیرون کارمیکنن لااقل متنوعه براشون،من ساعت زیاد نمیتونم بیرون خونه بمونم

۷۵.۹۲۸۰
منم دلم ۴ تا بچه می خواست ولی دیر بچه دار شدم دیگه فوقش دو تا بتونم داشته باشم

منم یکی دارم وازونا بودم که ۳یا۴تا دوس داشتم.بخاطر وزن لعنتیم میترسم

۷۵.۹۲۸۰

سلام گل مهر عزیزم

من رو که احتمالا بشناسی🤣🤣

هدف زیاد داشتم به هیچکدوم نرسیدم تازه ۴۰ شدم

۴تا بچه دارم  یه دونه نوه  و دوتا داماد😊

خانه دار هم هستم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من سی و هشتم و یدونه بچه دارم فوق لیسانس دارم نه تنها ب هیچ هدفی نرسیدم و هیچ پخی نشدم بلکه  افسردگی شدید گرفتم همین یه دونه هم بدبخت شد زیر دست یه مادر افسرده وسواسی. 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

خیلی دوس داشتم ویولن زدن یاد بگیرم، خب کوتاهی از خودم بود 🙃 تو خوش گذرونی بودم،  ولی خطاط خوبی شدم... خیلی دوس داشتم زندگی مشترک بهتری داشته باشم و متاسفانه تو انتخابم !!!اونایی که خواستگارم بودن و با بهترین تحصیلات عالیه، همشون رو رد کردم سره اینکه این پسره فقط منو دوس داره ( کاش الان نوجوون ها ، جوون تر از ما اینو بدونن و واقعا راسته که میگن پدر و مادرت تایید کردن اونوقت برو) اونی که دوستم داشت تو بهترین بیمارستان تهران رییس شده و البته ارزوی خوشبختی واسش دارم ، 

دیگه سالها گذشته و یجورایی عادی سازی شده انگار واسم... ولی ب خودم خیلی میرسم و خودمو خیلی دوس دارم 🐣 دنیای کودکم فعال و خیلی میخندم که خنده رو ها همیشه یه غمی پنهان دارن😀 دیگه لواشکم خیلی دوس دارم 🐧🙆‍♀️ البته به اون رسیدم😋

2810