2777
2789
عنوان

کیا دهه شصتین و دارن به

| مشاهده متن کامل بحث + 3667 بازدید | 181 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خداراشکر مدرسس

الهی شکر

ترس جدایی نداره؟

دخترم ترس جدایی داشت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من تقزیبا۴۳ سالمه سرکار میرفتم به خاطر بچم دیگه نرفتم بعدها هم پیگیر نشدم چون شغلمو دوست نداشتم دیگه همه چیز اونجوری که میخوای پیش نمیره 

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
نزدیک ۴۰هستم..خانه دارم ودوتا بچه دارم..دوست داشتم یه شغل سبک حتی با درامد پایین داشتم...ولی من ادم ...

عین من.واقعاسخته خونه داری وبچه وکارباهم، بابچه وکارخونه یه کلاس ورزشی بزورمیشه رفت چه برسه به کار

۷۵.۹۲۸۰
منم دخترم مشکلاتش زیاده یک سری خیلی ناراحت بودم که سرکار نمیرم دوستام هم پیشزفت کردن من نهولی الان ...

منم واقعا هیچ کسی رو تو این شهر ندارم...خودمم و پسرم...جایی ندارم بذارمش

از طرفی هم ارامشمم تو خونه بیشتره..اغلب به این فکر می کنم که انلاین شاپ بزنم یا کلا کارایی که بشه داخل خونه کنار فرزندم انجام بدم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

من 43سالمه.کارشناسی ارشدم یه مدت کار میکردم الان نه.دوتت بچه دارم بچه هام شانزده ونه ساله هستن.به بعضی از هدفهام رسیدم ولی نه با اون کیفیتی که انتظار داشتم ونه اونقدری که تلاش کردم.از زندگیم ناراضی نیستم.خداروشکر

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
عین من.واقعاسخته خونه داری وبچه وکارباهم، بابچه وکارخونه یه کلاس ورزشی بزورمیشه رفت چه برسه به کار

من به اونایی که هم سرکار میرن هم بچه دارن..هم خونشون همیشه تمیز ومرتبه..هم به مهمونی وتفریح وکلاس وخودشون میرسن حسودیم میشه...انگار روز اونها بجای ۲۴ ساعت ۳۴ساعته..تازه من صبحا هم زود بیدار میشم..اهل خواب نیستم

پارسا پسرمامان😍
سی و پنج سالمهسه تا بچه دارم خونه دارمبه هشتاد درصد هدفام رسیدم فقط یه بچه دیگه میخوام

منم دلم ۴ تا بچه می خواست ولی دیر بچه دار شدم دیگه فوقش دو تا بتونم داشته باشم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
2810