2777
2789
خب این از اسمش هم معلومه قشنگ نیست فیلمهای ایرانی هم که جدیدا به درد نمیخورن سرو تهشون معلوم نیست

خیلی قشنگ بود 

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر ..احساس جاری توی فیلم جالب بود ..تنهایی و احتیاج ب همدم و نیاز فرد میانسال ب مراوده ..بی بندوبار ...

اینا مغزشون زنگ زده

بحث نکن باهاشون 

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
بی بند و باری قشنگ بود 😊

آره ما بی بند و باریم

شما برین اخراجی ها و معراجی ها ببینین

آره ما بی بند و باریمشما برین اخراجی ها و معراجی ها ببینین

میدونم عزیز لازم نیست خودتو معرفی کنی

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
سخنرانی استاد رائفی پور رو درباره سینمای ایران نگاه کن اینا همش نقشه های از قبل تایین شده ست الان چ ...

دقیقا سطح فیلم ها خیلی پایین اومده و بی ارزش شدن و یا مردم و از زندگی نا امید میکنن (فیلم های خاکستری و سیاه) اینا جنگ نرمه ، انگار خیلی از کارگردان ها و بازیگرها توی تیم دشمن بازی میکنن 

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
منم‌۸رفم همینه میگم خب درسته میگین که پیرهاهم گناه دارند نباید تنهاباشند باشه عیب نداره اما جرا لین ...

به کسی مربوط نیست هر کی هر سبکی دوست داره زندگی میکنه. شما سبک خودتو برو... برای دوتا ادم 70 ساله شما تعیین تکلیف میکنی که نباید اینکارو کنن..دوست داشتن سالهای پایانی زندگیشون خوش باشن.. نمیدونستن باید از شماها اجازه بگیرن.. میدونی شخصیت شما مثل نقش اون پیرزن فضول همسایه اس که اومد در زد گفت صدای مرد میاد خونت

خداروشکر ساخت اینجور فیلما مجاز نیست شراب خواری و آوردن یه آدم غریبه تو خونه و رفتن با هم تو حموم و ...

اصلا شما فهمیدید محتوا و مفهوم فیلم چیه که فوری نظر کارشناسی میدی،شما بشین تو خونت و تکون نخور و گناه نکن بلکه بری بهشت.. چنتا نادان اگه حرف نزنن دنیا گلستان میشه

قشنگه ببینم؟؟؟

مزخرف بود

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

خیلی خوش ساخت بود خیلی بهتر از دانه ی انجیر معابد بود

دانه‌ی انجیر اخرش چیشد؟؟؟؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

خداروشکر ساخت اینجور فیلما مجاز نیست شراب خواری و آوردن یه آدم غریبه تو خونه و رفتن با هم تو حموم و ...

اصلا داستان چرتی بود

یه شبه یکیو بیاری خونت و اینقدر راحت پیش برید؟ یعنی یه درصد نترسی؟ 

خیلی اموزنده بود واقعا تحت تاثیر قرار گرفتیم🙄