2777
2789

من از یه اپلیکیشن خاطرات زیادی دارم. منتها اون اپلیکشن و افراد داخلش منو از نظر روحی و روانی خیلی اذیت میکنند. دلم میخواد بزارم و از هر چی گروه و چنل هست لفت بدم هرچند خودمم چنل دارم داخل این اپ. اما حتی اونم نمیتونه جلوی این حس بد رو بگیره.چیکار کنم که بتونم ترکش کنم؟ خاطرات و وابستگیم مانعم میشه اما نیاز شدید دارم تا آخر عمر بزارمش کنار. به دلایل خیلی زیادی از نظر روحی برام خوب نیست و خیلی ذهنمو درگیر می‌کنه  و وقتمو پر می‌کنه 

این کاربری دست چندین نفر است.

من بعد از اینکه عشقم رفت  واتساپ و تلگرامو براحتی کنار گذاشتم الان ماهی یبارم نگاشون نمیکنم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد از اینکه عشقم رفت واتساپ و تلگرامو براحتی کنار گذاشتم الان ماهی یبارم نگاشون نمیکنم

واقعا چطوری 

من حتی دو سه بار برنامه رو چک کردم ولی از طریق گوگل باز چکش کردم ... نمیتونم کانالمو پاک میکنم ترجیح میدم اون همه تلاشی که برای کانال کردم حداقل آثارش بمونه از طرفی نمی‌خوام هم سر بزنم 

اینستاگرامه؟؟منم معتادشم و متنفر ،کاش میتونستم کنار بزارمش ب زندگیم برسم برکت از خونه ها رفته با این ...

نه اینستا نیست شکر خدا 

من اینستا خیلی اعصابموخوردمیکرد.پاکش کردم راحت شدم

من برنامه اینو هم پاک کنم یهو میرم از گوگل نگاه میکنم، جلوی خودمو نمیتونم بگیرم

شما وابسته فضای مجازی نیستین تفریح و سرگرمی دیگه ای به جز اون ندارین

نه ببین وابسته هستم اما معتاد نیستم. یعنی مثلاً ممکنه طول روز فقط نیم ساعت چک کنم اما همین که اون فضا رو چک میکنم ریده میشه به اعصابم. یعنی مدت زمانش مهم نیست یا اینطوری نیست که بگم معتاد شدم بلکه خاطرات بدی که دارم میاد جلوی چشمم یا آدمایی که همین حالا تو گروه و چنل ها جلوی چشمام هستن

واقعا چطوری من حتی دو سه بار برنامه رو چک کردم ولی از طریق گوگل باز چکش کردم ... نمیتونم کانالمو پاک ...

وقتی انگیزه نباشه براحتی کنار گذاشته میشه  الان اینستامم سه چار روز یبار در حد 5-4مین فقط برا دیدن استوری دوستام چک میکنم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من اینستامو پاک کردمخپاه ناخواه خیلی تایم ازم میگرفت

کاش اینستا بود و مسئله فقط وقتم بود. این ذهنمو پر می‌کنه و روحمو اذیت می‌کنه... هی کنجکاوی به خرج میدم که چکش کنم...

سه ساله نگاه میکنم و یک ساله خسته ام اما دلم نمیاد ....

هنوز خسته خسته نشدی منم از چند تا برنامه بدم میومد ولی واسه چک کردن پاک نمیکردم تا اینکه خسته شدم ی دفع پاک کردم الان دیگع بجز ایتا هیچی ندارم اونم ازش خاطره ای ندارم 🤣🤣

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃