شراب خواری و آوردن یه آدم غریبه تو خونه و رفتن با هم تو حموم و با هم خوابیدنو .... همش رواج فساد و کارای غیر اخلاقی و ضد ارزشه ، آدم خودش میبینه شرم میکنه دیگه اگه بخواد کل فیلما اینجوری بشه واویلاست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالاحالاها که کارگردانان فیلم میگند سرتاسر ساخت فیلم اشک می ریختند یعنی اشک شوق به این دلیل که بعدیالها به قول خودشون زندگی واقعی خودشون واطارافیانشونرا تو نیستند نشون بدن یعنی لینا زندگی کثیف خودشون را به اسم کل ملت ایران ت فیلمشان نشون نیدن ومیخوام به حکومت ومروم این نوع زندگی راتحمل کنند وبگن زندگی همه مردم ایرانه.
امروز یعنی همین الانتو خبراتو نت خوندم که برای این فیلم پرونده ایتشکیل شده که علاوه بر اتهام تبلیغ علیه نظام دوپرونده هم یکی به اتهام اشاعه فساد به وسیله تولید فیلم یکی خم اشاعه فساد به اتهام توزیع وانتشار فیلم تشکیل شده اما به نطر من علاوه براینها پرونده لی هم باید برای کسع حجاب بازیگران تو فیلم تشکیل بشه وبازیگراشم ممنوع الکار نه اینکه اسماعیل محرابی تازه بهش پیشنهاد یک سریال خانگی هم بشه.
خیر ..احساس جاری توی فیلم جالب بود ..تنهایی و احتیاج ب همدم و نیاز فرد میانسال ب مراوده ..بی بندوباری ؟؟؟؟؟ تو از فیلم حس بی بندوباری گرفتی من نه واقعا..