2777
2789

این دوماه سخت مشغول کار بودم ماهی ۱۵ تومن از ۵ نیم تا ۱ نیم شب  🤕الان ۵ روز نمیرم سرکار  ۲ تومن از پولمم نداد چون گیر داده بود تا ۲۰ بیارفتم سراغ کتابام میبینم خیلی عقبم  دانشگاه پیام نور  کتاباش حجمم زیاد به نظرتون تا ۲۰ روز میتونم ۱۳ واحد بخونم یعنی ۵ تا کتاب؟؟کم کمش هر کدوم ۳۰۰ صحفه خود نمونه سوالم باید بخونم 

تو این سن دانشگاه خوبه؟؟

چون بیشتر دوستام ترم ۴ و ۵ هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالات محام رو بگیر بخون یا کتاب راه بگیر 

هم خلاصه نویسی شده هم نمونه سوال داره 

اگه هم اصلا وقت نکردی بخونی سوالات ۵ دوره گذشته رو بگیر بخون و فقط تست بزن

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
هیچوقت واسه شروع دیر نیست.سعی کنین جزوه بخونین یا نمونه سوال حل کنین

کتاب پس نخونم؟؟نمونه سوالا نگاه کردمم اصلا هیچی  دوتا گوشی گذاشتم جلومم ببینم کدوم گزینه میشه بخونم😂

کتاب پس نخونم؟؟نمونه سوالا نگاه کردمم اصلا هیچی دوتا گوشی گذاشتم جلومم ببینم کدوم گزینه میشه بخونم� ...

کتاب خیلی چیزاش اضافیه. جزوه یا سوالات چکیده همون کتابه و چون تایم کمی دارین جزوه یا نمونه سوال خیلی بهتره

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

رشته تا چی هست ؟پنج تا کتاب هست هر کدوم چهار روز وقت داری بخونی یعنی روزی ده ساعت وقت بزاری میتونی واسه هر کدوم چهل ساعت وقت بزاری ،اگه این وقت رو بزاری تلاش کنی موفق میشی .ولی تجربه ای که دارم اگه رشته ات‌ مهندسی هست هر دانشگاهی بری بهتر از پیام نوره