2777
2789
بازیگر خانم لی لی فرهاد پور کلاه گیس داشتن

برفرض  است گفته باشه وکلاه گیس داشته باشه ولی مگه حجاب فقط موهبت گوش وگلووگردن ودستها وبخشی از پاهایم معلوم بود بعدم خیلی چیزای ناجور دیگه هم ت  فیلم بود وشتیوم درواقع ارشاد را دور زدند ومجوز گرفتند اما امافقط مجوز ساخت داشت نه پخش فقط موندم‌اسماعیل محرابی جطور همچنان اجازه بازی داره تا خنین چند وقت پیش که سریال غریبه روی آنتن داشت الانم میخواد یک سریال خانگی بازی کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم الان بشه دانلود کرد، شانس دیدم منم

چرا از پرشین وید دانلود میشه البته نمی دونم چرا صدا مداره یعنی مثلا صدای برگ درخت ویگ سری چیزای دیگه هست لما صدای آوپا نیست برای همین کامل موندم منتها درموردش خوندم وتیزرش را دیدم وتقریبا می دونم فیلمش پطوریهتازه بدتر از این فیلم دانه انجیر معابد. در 

وای الان رفتم تیزر فیلم رو دیدم واقعا چجوری مجوز گرفته داخل ایران ساخته شده کاملا بی حجاب بودن باهم ...

موندم‌چطور اسماعیل محرابی هنوز اجازه بازی داره حالا جالبه تهیه کننده تهیه کننده سریال مذهبی ولایت عشق بود کخ درمورد امام رضابکد از کجا به کجا رسیدند.

خب کلاه گیسش هیچی ، خانمه کلا پاهاش تا زانو معلومه دستش گردنش

تازه تنهایی زن ومرد نامحرم باهم خودن مشروب ورقصیدن باهم وایناراهم بهش اضافه کن راحت هرکاری دلشون میخ اد می‌کنند همچنان اجازه بازی دارند بعد میگند آزادی نداریم تازه برفرصم تک فیلم کلاه گیس داشتند که ور ع میگند اما تو خود جشنواره بازیگر رن واقعا کشف حجاب کرده بود.

موندم‌چطور اسماعیل محرابی هنوز اجازه بازی داره حالا جالبه تهیه کننده تهیه کننده سریال مذهبی ولایت عش ...

سخنرانی استاد رائفی پور رو درباره سینمای ایران نگاه کن اینا همش نقشه های از قبل تایین شده ست الان  چهار پنج ساله که یا فیلمهای سیاه نشون میدن یا فیلمهای بدون حجاب اینم که دیگه انگار تو اروپاست

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

من امروز دیدم وا ولا  این چیه دیگه به پیرزنها نمیشه امید‌وار بود تنهایی باشه میخای با یکی آشنا بشی باشه چرا ادعای زن  خرابا را در میاری  از این به بعد پیرزن .پیرمردا را با هم‌آشنا کنید اونا هم‌انسانن گناه دارن  ولی نه این جوری

سخنرانی استاد رائفی پور رو درباره سینمای ایران نگاه کن اینا همش نقشه های از قبل تایین شده ست الان چ ...

نه تو ایران ساختنش تو اروپا تیست البته فقط به این فیلم ختم نمیشه کلا بعد از اتفاقات دوسال پیش فیلمهای زیادی از این دست ساخته شده یکی دیگرم که چون نمیخوام تبلیغ بشه اسمش را نمیگم توش مریم بوبانی که همیشه نقش زنهای مومن وچادری وداشت این حا یک زن بی حجاب هست که معلم باز نشسته رقص هست وعزل شجاعی هم کلا توش بی حجابه اونم نه فقط در حد روسری گلوگردنش قشنگ باز تازه عزل شجاعی تو سکانسهای خیابون تونستین بی حجاب وسال دور گردنش ومثلا گشت بهش تذکر میدهحالا مریم بوبانی تو سکانسهای بیرونش شال سرشه مریم بویانی از بازی تو سریال مذهبی مختارنامه ومهمتر از اون کلاه پهلوی که درمورد عواقب کشف حجاب بود با کارگردان‌های نطرح رسید به بازی بدون حجاب تو فیلم یه کارگردان د جه چندم شبکه های استانی که یا اینکه سالهاست تک شبکه استانی سریال ساخته ناشناختست وبه نمایش خانکی هیچ حتی به شبکه های اصلی تلویزیون هم نتونسته برسه وکار بگیره تازه سینماگران الان چند ساله که دنیال این هست که یعنی از ارشاد میخوان که گرفتن پروانه ساخت را لغوونند وه هرچی دلشون میخواد بسازند.

اونموقع بود که فکر میکردن همه چی تمومه بی حجاب ساختن کارگردانش یه مدت ممنوع الخروج بود .جایزه هم مطا ...

والا از نظر تین جماعت الانم همه چی تمومه ب ای همینم راحت هرچی دلشون میخواد نیگنوهر بی ادبی ای می‌کنند.

منم دیدمش از ماهواره.  اخرش وحشتناک بود💔💔💔💔

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌