2777
2789
یا مثلا محمد عمرانی که به عنوان بازیگر مذهبی هم می شناختنشوتو سریال مختارنامه تم حتی بازی کرد آخرش ض ...

من  آمدم   نقد  و ذیدگاه   درباره  یک فیلم ببینم

شما  چقدر   نظراتت   درباره   هنرپیشه ها  اینجا گذاشتی 

مطمینی   که، همه  حرفهات  حق و درست

که  اینطور  درباره  آدمها  قضاوت میکنی؟

خداروشکر ساخت اینجور فیلما مجاز نیست 

شراب خواری و آوردن یه آدم غریبه تو خونه و رفتن با هم تو حموم و با هم خوابیدنو .... همش رواج فساد و کارای غیر اخلاقی و ضد ارزشه ، آدم خودش میبینه شرم میکنه دیگه اگه بخواد کل فیلما اینجوری بشه واویلاست 

ما خدارا داریم به ازای هر آنچه که نداریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آمدم نقد و ذیدگاه درباره یک فیلم ببینمشما چقدر نظراتت درباره هنرپیشه ها اینجا گذاش ...

تو خودت چی مطمئنی قضاوتت در مورد آدما درسته بعدم من کسی راقضاوت نکردم چیزی را کا راجع بهشون می دونم ودیدم را گفتم.

تو خودت چی مطمئنی قضاوتت در مورد آدما درسته بعدم من کسی راقضاوت نکردم چیزی را کا راجع بهشون می دونم ...

خووووو  ش  بحالت   اینقدر  راحت   هرچی   در مورد هر کی شنیدی       هر جا  بیان  میکنی

مرد توی فیلم به آرزوش رسید دوست داشت تو تنهایی نمیره که همین اتفاق افتاد وتوخونه زنه مرگ به سراغش اومد.

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد
وای الان رفتم تیزر فیلم رو دیدم واقعا چجوری مجوز گرفته داخل ایران ساخته شده کاملا بی حجاب بودن باهم ...

عزیزم فیلم رو‌ اول میسازن بغد دنیال مجوز می افتن براش بخاطر همین کلی فیلم غیر قابل اکران هست توی ایران

عزیزم فیلم رو‌ اول میسازن بغد دنیال مجوز می افتن براش بخاطر همین کلی فیلم غیر قابل اکران هست توی ایر ...

نه مجوز گرفته بودند قبل ساخت منتها باور زدن ارشاد بعنی اون جه که ساختند با اون چه که به ارشاد ارائه دادند فرق  اشت.

حالاحالاها که کارگردانان فیلم میگند سرتاسر ساخت فیلم اشک می ریختند یعنی اشک شوق به این دلیل که بعدیالها به قول خودشون زندگی واقعی خودشون واطارافیانشون‌را تو نیستند نشون بدن یعنی لینا زندگی کثیف خودشون را به اسم کل ملت ایران ت  فیلمشان نشون نیدن ومیخوام به حکومت ومروم این نوع زندگی راتحمل کنند وبگن زندگی همه مردم ایرانه.

امروز یعنی همین الان‌تو خبراتو نت خوندم که برای این فیلم پرونده ایتشکیل شده که علاوه بر اتهام تبلیغ علیه نظام دوپرونده هم یکی به اتهام اشاعه فساد به وسیله تولید فیلم یکی خم اشاعه فساد به اتهام توزیع وانتشار  فیلم تشکیل شده اما به نطر من علاوه براینها پرونده لی هم باید برای کسع حجاب بازیگران تو فیلم تشکیل بشه وبازیگراشم ممنوع الکار نه اینکه اسماعیل محرابی تازه بهش پیشنهاد یک سریال خانگی هم بشه.

اتفاقا بعد مدتها من ی فیلم ایرانی خوب دیدم..خیلی جالب بود خییلیی

بی بند و باری جالب بود اره 😊

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...