2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز دیدم وا ولا این چیه دیگه به پیرزنها نمیشه امید‌وار بود تنهایی باشه میخای با یکی آشنا بشی ب ...

منم‌۸رفم همینه میگم خب درسته میگین که پیرهاهم گناه دارند نباید تنهاباشند باشه عیب نداره اما جرا لین طوری چرا نثلا باهم ازدواج نمی‌کنند حتی زن پیشنهاد ازدواجم له مرده نی  اد باز خیلی عیب نبود نه اینکه سر میری باتم دوست بشند نصفه شب تو خونه زنه باهم نشروب بخورند برقصند حالا جالبیش اینه که یک عده آرش تعریف می‌کنند ومیگند این واقعیت زنان جامعه ایرانیه ومیگن نقش مهین خیلی معصومه والا از اسماعیل محرابی بعید بود واقعا تازه زنه ازش بزرگتر به تظر نیاد از نظر یک عده این زن خراب معصومه.

سخنرانی استاد رائفی پور رو درباره سینمای ایران نگاه کن اینا همش نقشه های از قبل تایین شده ست الان چ ...

قضایعی این چند وقت تکون داد ‌ه اگر بر فرض محال نظام عوض میشه فیلمسازی تو ایران برمیگرده به زمان شاه ومثل اون موقع بی حجاب وفقط راجع به مسائل جنسی ورقص ویواز نیشه فیلمشان واقعا از اسماعیل محرابی بعید بود از چشمم افتاد لیلی فرهاد پو م که این اواخر او فصل سوم سرزنین مادری همسایه خانواده رهی بود نقش یک رن چادری را داشت.

من امروز دیدم وا ولا این چیه دیگه به پیرزنها نمیشه امید‌وار بود تنهایی باشه میخای با یکی آشنا بشی ب ...

تازه نمی دونم اون جا اداره بود جی بود رفت میش یک میرمرد اون رفت اون ور تر زنه رفت چسبید به پیرمرده.

تازه ان‌ار دوستی با نامحرم برای جوون تایید ومورد قبوله که اینا میخو آن بگن چه اسکال داره کخ پیرزنها هم با مردا دوست بشند.

تازه ان‌ار دوستی با نامحرم برای جوون تایید ومورد قبوله که اینا میخو آن بگن چه اسکال داره کخ پیرزنها ...

اصلا نجابت و پاکی مادران ایرانی زبانزده خاص عامه حتی خواننده اون ور آبی هم‌وقتی از مادرشان ترانه می‌خوانند از چادر نماز و سجاده مادرشان میخوانند از عبادت های مادرشان نه از شراب خوری مادرشان تازه اسماعیل محرابی میگه بیا برات کیسه بکشم

قضایعی این چند وقت تکون داد ‌ه اگر بر فرض محال نظام عوض میشه فیلمسازی تو ایران برمیگرده به زمان شاه ...

اونا‌میدونن به خدا بازی این‌چنین فیلم های جرم داره بیشتر برای گرفتن ویزا وپناهندگی این نقش ها رو باز ی میکنند برن اون ور آب بگن‌ما اونجا آزادی نداریم

اونا‌میدونن به خدا بازی این‌چنین فیلم های جرم داره بیشتر برای گرفتن ویزا وپناهندگی این نقش ها رو باز ...

والبته میخوان سینمای ایران را برگردانند به سینمای قبل انقلاب آره نه که آزادی هم ندارند راحت فیلم بدون مجوز وهبور از همچین خطوط برنز تو خبرگزاری داخلی تحسین نیشه و انگار نه انگار بعد میگن آزادی  نداریم.

اصلا نجابت و پاکی مادران ایرانی زبانزده خاص عامه حتی خواننده اون ور آبی هم‌وقتی از مادرشان ترانه می‌ ...

حالا تمی دونم شایدم اون حرف را چون مثلا مست بوده وحالیش نبوده گفته چون اولش که رفته بود خونه زنه خیلی حالت خجالت داشت حالا تازه اون خانم رت که مثلا اومده بود وم‌خونش فضولی را مثلا یکزن کاملا محجبه نشوم دادند.واقعا اینا خجالت نمی‌کشند نا دیروز فیلم مذهبی بازی نینردند حالا این جوری نیرند آک بغل هم والا ا نم از پریم بوبانی که همیشه نقش مذهبی داشته تو مختار بوده وحتی کلاه پهلوی که راجع بهدعوافب کشف حجاب بهد تک یک فیلم زیر زمینی نقش معلم بازنشسته رقص را داده وبی حجاب واون دختره غزل شجاعی هم توش بی حجابه کمی رقصه.

اصلا نجابت و پاکی مادران ایرانی زبانزده خاص عامه حتی خواننده اون ور آبی هم‌وقتی از مادرشان ترانه می‌ ...

بعد اون وقت زنان منتقد ایرانی اون ور آبی از فیلم تعریف می‌کنند ومیگند این واقعیت زن ایرانیه ودرواقع این فیلم تصویر واقعی زنان ایرانی هست انکار مثلا همه زنان اونم تو این سم هرشب با مرد غریبه تنها تو خونه نشروب می‌خورند ومی رقصند وباهم حموم نمی‌کنند ونی خوابند جالبه کارگردانش میگفت که بعد گرفتن همچین سکانسهای واینکه همچین فیلم‌هایی بعد سالها ساختند اشک شوق ریختند.

آحه ببین همین لیلی فرهاد پور چه جواب مزخرفی برای ساخت این فیلم  میگه ما نسل انقلاب هستیم ومیخواستیم بگیم به هنین دلیل نمی تونیم سمتی باشیم یعنی دلایل انقلاب را زیر سوال نی برا یکی نیست اگه می‌خواستید سنتی نباشید واین کارها ا انجام بدید که زمان شاه همین جوری بود بعد چه نیازی به انقلاب برای این کارها بود نمی دونم  حالا اگرنیگفت ما تسل قبل از انقلاب هستیم واین طور رندگی کردیم ونمی تونیم تغییر کنیم یک چیزی اما اینکهمیگه ما نسل انقلابی وخواسته بکیم نمی تونیم سنتی باشیم واقعا دلیل مزخرفیهتازه مگه زنان قبل انقلاب همشون همون طو ی موندند یا اصلا مکه زنان قبل انقلاب بی بند وبار بودند که حالا ننی تونند تغییر کنند.