2777
2789
عنوان

خواهشا نژادپرستی و قوم پرستی رو کنار بذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 147 پست
افغانستان هم تا همین دویست سیصد سال پیش مال ایران بود. ولی ایران هتل نیست که راحت بیان اینجا و از هم ...

مورد احترام شاید برای شما باشن ولی برای من نه کلی قتل و تجاوز و دزدی طی همین چند سال اخیر توسط افغانی ها انجام شده

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
اصلا کاری نکردن ۲۵ سال زندگی دارم باشون میکنم شماخودن بیای میبینی بعد اون وقت میگی ای کاش بحث نمیکرد ...

نینی یار بیاد تو رو تعایق میکنه منو از چی میترسونی تو؟

جم کن خودتو 

خیلی جلو خودمو گرفتم اونجور که لایق خودت و قومیتته باهات حرف نزنم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا کاری نکردن ۲۵ سال زندگی دارم باشون میکنم شماخودن بیای میبینی بعد اون وقت میگی ای کاش بحث نمیکرد ...

اگه قرار به تگ کردن نی نی یار باشه باید واسه توهین های شما نی نی یار تگ کرد کل پیاماتونم هست 

ما ام یه همسایه داریم ترکه از اخلاق بده مرداشون که نگم هیچ زنه از صبح تا شب تو کوچه میشینه دره خونه زندگیش باز از جاده شلوغ پلوغ و کثیف تره خونش الان منم به گفته شما از این به بعد باید بگم قوم ترک کثیفن !

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙آریایی ام زاگرس نشینم🌏لر زاده ام نماد قدرت نماد جرعت🌱هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹
اولا مودب باش من گفتم رفتم خونه هاشون اشغالاشون ریختن پشت بوم بوی جسد میدن یاد نگرفتن موقع اساس کشی ...

باز اونا پشت بوم بوی جسد میده تو خودت و افکارت بوی جسد میدی 

هر چند میدونم چرت میگی

اولا مودب باش من گفتم رفتم خونه هاشون اشغالاشون ریختن پشت بوم بوی جسد میدن یاد نگرفتن موقع اساس کشی ...

خب این چه ربطی به قومیتشون و کل مردم اونا داره ؟این کارو ممکنه ترک ها ام بکنن کرد ها هم بکنن شمالی ها هم بکنن چه ربطی به محل تولد افراد داره ؟

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙آریایی ام زاگرس نشینم🌏لر زاده ام نماد قدرت نماد جرعت🌱هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹
خب این چه ربطی به قومیتشون و کل مردم اونا داره ؟این کارو ممکنه ترک ها ام بکنن کرد ها هم بکنن شمالی ه ...

ربطشو باید بدونی عزیزم 

عکسش پروفشه قبافش به ترکا نمیخوره 

از دست لر و عربم حرصیه 

به چه نتیجه ای میرسی؟؟

از همه عربها بدت میاد یا عده خاصی؟

ن کلا منطقه شلنگ اباد تمامن دختراشون دادن عرب عراق یه عرب اصیل تو اهواز نیس عرب اصل ابادان خرمشهر من فقط بحثم اهواز و اینکه نظافت نمیکنن شهر ب گند میکشن اشغال میریزن واقعا باید خودت ببینی هرشب دعوا خیابوناش شیشه میشکنن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
باز اونا پشت بوم بوی جسد میده تو خودت و افکارت بوی جسد میدی هر چند میدونم چرت میگی

اونی باشه خواستی نشونت میدم مگه ببخشید ۱ بار کور باشم دوبار کور باشم بار سوم کور نیستم ک شهر گند مبکشن هیچی پشت بوم میری خونشون ۲۵ سال داربم زندگی میکنیم ۲۵ سال ۱ بارش خونشون تمیز نبود اخری رفتیم سوسک پشت کابینت تخم گزاشته

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ن کلا منطقه شلنگ اباد تمامن دختراشون دادن عرب عراق یه عرب اصیل تو اهواز نیس عرب اصل ابادان خرمشهر من ...

@niniyar_5    

@niniyar_3    

اگه لطف میکنید پیامای این خانم رو بخونید 

داریم لطف میکنیم ما لر و عربا اونجور که باید جوابشو نمیدیم

ربطشو باید بدونی عزیزم عکسش پروفشه قبافش به ترکا نمیخوره از دست لر و عربم حرصیه به چه نتیجه ای میرسی ...

بیخیال عزیزم کل ایران میدونن قوم لر به چه صفت های خوبی معروفه با اظهار نظر بچگونه یه خانم یه قوم مورد اظهار نظر قرار نمیگیره آنچه که عیان است چه حاجت به بیان هست تاپیک و ترک کنیم قلب👌

ن کلا منطقه شلنگ اباد تمامن دختراشون دادن عرب عراق یه عرب اصیل تو اهواز نیس عرب اصل ابادان خرمشهر من ...

من شلنگ آباد اومدم و دیدم .ولی نمیشه کلا ربط بدی به همه عربا .منم عربم و خونمون پایین شهره مردم بشدت تمیز و به نظافت اهمیت میدن .این وسط لرا رو چرا خراب میکنی؟؟؟خود تهران هم یه منطقه دارن توی خیابون مواد میکشن و میفروشن 

اونی باشه خواستی نشونت میدم مگه ببخشید ۱ بار کور باشم دوبار کور باشم بار سوم کور نیستم ک شهر گند مبک ...

هزار مورد قشقایی دور و بر من هست 

ویخوای ببرمت پیششون دهنت بسته شه تا عمر داری جرئت نکنی دههت رو باز کنی؟

ی میلیون عرب و بیست میلیون لر رو اینجوری بهشون توهین میکنی تو 

اتفاقا عربها بشدت روی دختراسون تعصب دارن به هرکسی نمیدن .شاید حالا به عرب عراقی دادن فامیلشونه .بعدم چکارشون داری هرکسی با هرکسی دوست داره ازدواج می‌کنه عجیبیش  کجاس؟اینایی که میگی کثیفن سالهای زیادی  براتون جنگیدن