2777
2789
عنوان

خواهشا نژادپرستی و قوم پرستی رو کنار بذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 147 پست
خواستگارات هم عربن؟؟

من غلط میکنن عرب باشن خیلی قیافه دار یه خواستگار ۶۰ ساله برا اجیم اومد زدمیش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
البته بحث کشتن زنها فراموش نکنید که رومینا عرب یا اهوازی نبود و خیلیا دیگه ....

ن من کار ب قومیتا دیگه ندارم کلا از عرب اهواز متنفرم چرا چون شرف خودشون میفروشن ۸ سال جنگ ایران عراق بود الان عربا منطقه شلنگ اباد اهواز تمام دختراشون دادن عرب عراق

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره دیدگاهت و عوض کنی عزیزمچون هر انرژی به اطراف بدی همون برمیگرده به خودتاهوازیا هم ادمن ، هم خوب ...

ببخشید نمیتونم اصلا شما بیا برو خونه هایی ک مستجرن ببین اهواز بیشتر لر عربن ما خودمون ترکیم هرجا رفتیم همین خانومای لر فقط بیا ببرمت لجن میباره وقتی اساس کشی میکنن گوه میزنن ب خونه میرن همین خونه ای ک الان نشستیم یع خانواده لر بودن باراول نیس ها۲۵ سال زندگی نمیتونه تغییر تودیدم بکنه چون دیدم باورت میشه کباب کردن اشغالا جمع کردن تو پشت بوم ک پشت بوم بدی جسد میداد

ببخشید نمیتونم اصلا شما بیا برو خونه هایی ک مستجرن ببین اهواز بیشتر لر عربن ما خودمون ترکیم هرجا رفت ...

همه بدن جز شما

همه فاجعه ان جز شما

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

استارتر متاسفانه این مسئله هیچ وقت حل نمیشه

چون بعضیا خیلی افاده ای هستن خیلی خودشونو بالا میبینن و اجازه میدن هرچی دوست دارن به بقیه بگن 

نمونشم که دیدی

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹
ببخشید نمیتونم اصلا شما بیا برو خونه هایی ک مستجرن ببین اهواز بیشتر لر عربن ما خودمون ترکیم هرجا رفت ...

ماهم یه دوست ترک داشتیم به شدت خسیس و بی فرهنگ بود به جاش یه دوست ترک دیگه داشتیم به شدت ادم محترم و باشخصیتی بود الان من میتونم صرفا به خاطر اون شخص بیام بگم ترکا خسیسن؟ 

واقعا جملات شما کثیف تر از اون خونه ای هست که میگید کی میخواید این چیزارو به قومیت ربط ندید یکی بره صحرا دستشویی کنه به قومش ربط میدید یکی از تمیز ترین و کد بانو ترین زنارو لرستان داره خودت مال کدوم قومیت که انقدر راحت راجبه قوم لر اظهار نظر میکنی

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙آریایی ام زاگرس نشینم🌏لر زاده ام نماد قدرت نماد جرعت🌱هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹
واقعا جملات شما کثیف تر از اون خونه ای هست که میگید کی میخواید این چیزارو به قومیت ربط ندید یکی بره ...

اصلا مهم نیس انچه ک عیان است چ حاجت ب بیان است منکر چیزی نمیشم

پس دهن مارم راجبه قوم ترک باز نکنید فک کردی خودت و قومت اولیه خدا هستین نشستی اول از قوم عرب و اهواز بد گفتن بعدش راجبه لر ها 

دقیقا مغز های کوچیک زنگ زده به افرادی مثل شما میگن توهین نکن وگرنه کاربرا هم خوب خبر دارن از قومیت های دیگه

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙آریایی ام زاگرس نشینم🌏لر زاده ام نماد قدرت نماد جرعت🌱هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

عزیزم لرا چیکارت کردن؟؟

ترک یک خوزستان ترک نداره قشقایی دارع 

قشقاییا هم که هر چی دارن از صدقه سر همین لراست که نفس میکشن 

دهن مارو باز نکن 

لجن تو و اقکارتید

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

اونچه عیان است اینه که یکاریت کردن 

عزیزم حتما برو داروخونه خب؟؟

بگو پماد سوختگی میخوام سیلور عالیه مخصوصا برای باسن 

اونچه عیان است اینه که یکاریت کردن عزیزم حتما برو داروخونه خب؟؟بگو پماد سوختگی میخوام سیلور عالیه مخ ...

اصلا کاری نکردن ۲۵ سال زندگی دارم باشون میکنم شماخودن بیای میبینی بعد اون وقت میگی ای کاش بحث نمیکردم نیومدی دیگه ندیدی دیگه پس ساکت شو اگه میخوای بحث کنی ک من نی نی یار تگ کنم بگم دوست داره خودش بحث کنه ب منم مربوط نیس ناراحت من از عربا بدم میاد یا ساکت باشه رهگذرباشه یا نظر نده حالا دیگه میل خودت 

عزیزم این کلا با عرب و لرا مشکل داره 

مشکل بهداشت و نظافت نی 

پولشو ندادن متاسفانه 

باسنشون در در حال سوزشه در پماد ترمیم کننده و سوختگی پیشنهاد کردم بهش

عزیزم لرا چیکارت کردن؟؟ترک یک خوزستان ترک نداره قشقایی دارع قشقاییا هم که هر چی دارن از صدقه سر همین ...

اولا مودب باش من گفتم رفتم خونه هاشون اشغالاشون ریختن پشت بوم بوی جسد میدن یاد نگرفتن موقع اساس کشی تمیز کنن نمیتونی پیام بخونی مشکل من نیس حتما ک نباید از گوه پشت بوم عکس فیلم بدن ک چه گوهی میزنن ب پشت بوماشون ک بوی جسد میدادن 

2810