2777
2789
عنوان

لعنت ب ازدواج اشتباه

317 بازدید | 27 پست

هرچقدر مبخام سعی کنم کناربیام باشوهرم بگم اشکلل ندارع درست میشه چنان تر میزنه میقهمم واقعا درست نمیشه واقعا حواستون موثع ازدواج جمع کنین

من ی پسریکساله دارم دقیقا باشروع بارداریم شوهرم اینقد اخلاقش عن شد ب شددددت توهرچیزی ب باد میشد و گیرمیداد،حالم بد بود ویارداشتم میگف خونه مامانت نرو،رایطه نداشیم میخاس زن صیقه کنه...خلاصهههه

الانم بچم خاب بود بیدارشد گریه میکرد منم هرچقد خاستم شیرش یدم نخورد اونم بیداربود ازش خاستم گفتم میشه بغلش کنی باز بیاریش شاید اروم بشه...شروع کرد ب زدن خودش(کارهرشبه)ک وای وای الهی تو بی شوهر بشی میزد تو سرش ک این چ‌وضعیه راه انداختی و براچی گریع میکنی و فللن....بعدم داد و بیداد ک ب بچه غذای نفاخ دادی دلش درذ میکنه بااون عقلت و اینا

منم گفتم ب امام ذضا نمیخام دست ب بچم بزنی کمکت بخوره تو سرم برو بیرون ازخونه گمشو

بعد برگشت گف هنوز زوده حرف دهنت بفهم اسکول،اگ مث ادم سرخونه زندگیت بشینی این بچه هم بدخاب نمیکنی(چون من امروز خونه بابام بودم و راس۹برگشتم خونه)

واقعا انتخاب آدم اشتباه یعنی تباه کردن عمرخودت و بچت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمبود محبت داره بدبخت ، از اوناست که ننه باباش خوب تربیتش نکردن ،یه مدت بهش توجه کن شاید با اومدن بچه فکر میکنه فراموشش کردی

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
دوست بودیمعالی بودیم تااینک باردارشدم رابطه نداشیم سرد شد...همه چیو و زندگیو ببخشید کردن میدونه

یه مدت کلا محل بهش نده هیچی برات مهم نباشه به خودت برس فقط ، هرچی بیشتر لج کنی باهاش که خودشو درست کنه بدتر میشه

کمبود محبت داره بدبخت ، از اوناست که ننه باباش خوب تربیتش نکردن ،یه مدت بهش توجه کن شاید با اومدن بچ ...

نه اینم امتحان کردم...مثلا میرم سمتش در طول روز باز خودشو میکشه عقب فقط موقع رابطه میاد سمتم

عجب ها به اینجور آدم ها باید گفت شما حیون نیستید که برای نیازتون ایجوری میکنید متاسفانه نمیدونم چرا جدیدا آقایون اینطوری شدن سایت پر شده از همچین خانم هایی که با همسرانشون مشکل مشابه همین و دارن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

2810