2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
سلام عزیزم خوبی ❤️ خوبم مرسی ، سرگیجه مدتی داشتم هنوزم دارم ولی کمتر شده ، چیز خاصی نیست با عرض معذر ...

سلام گلم 

روغن زیتون بخور گلم 

ان شالله بهتر میشی 

عشقم 🥰😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌟❤️ارزش قلب به عشق، ارزش سخن به صداقت، ارزش چشم به پاک❤️

ارزش دوست به وفاست، ولی ارزش دوست بامعرفت من به اندازه تمام دنیاست.❤️🌟

@لیلا_۷۰    

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@نفسیجانم    

عزیزم سلام خوبی 

از اون موقع پسرت مریص بود خبری ازت نشد 

خوبید؟؟

@نفسیجانم عزیزم سلام خوبی از اون موقع پسرت مریص بود خبری ازت نشد خوبید؟؟

سلام عزیزم  نه امشب پسرم تشنج

کرده بود بردمش بیمارستان 

مشکلاتم خیلی زیاده تورو خدا

به دوستای نی نی سایت بگو

دعام کنن دیگه خسته شدم

من ی زنم نمیتونم اینهمه درد رو.

تحمل کنم  نمیدونم چراخدا نگام

نمیکنه 😭

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
🌟❤️ارزش قلب به عشق، ارزش سخن به صداقت، ارزش چشم به پاک❤️ارزش دوست به وفاست، ولی ارزش دوست بامعرفت م ...

فدای محبتت عزیز دلم ❤️ 

حرف زدن یه چیزه عمل کردن بهش چیز دیگه، تو دوستی بودی و هستی که فقط حرف نمی زنی و.... همیشه تو موقعیت های حساس کمک حال بودی، این یعنی معرفت، یعنی یک رو بودن😍 فدات شم 💋 

بزار یه اعترافی کنم البته ناراحت نشیا ،😁 اگه مرد بودم رقیب عشقی همسرت میشدم 😂 خوشبحالش که همسری مثل تو داره 😍

سلام عزیزم نه امشب پسرم تشنجکرده بود بردمش بیمارستان مشکلاتم خیلی زیاده تورو خدابه دوستای نی نی سای ...

سلام‌قشنگم 

بگردمت الهی 

ان شالله بزودی پسر گلت خوب شه 

حتما عشقم 

ان شالله لباس عافیت بپوشه ❤️

فدای محبتت عزیز دلم ❤️ حرف زدن یه چیزه عمل کردن بهش چیز دیگه، تو دوستی بودی و هستی که فقط حرف نمی زن ...

دورت بگردم که اینقد ازم تعریف میکنی 

من لایقش نیستم 

فدای دل مهربونت شم 

رفیق بی کلک یعنی تووو🤩❤️🫂

سلام اتو چطورمطوری

عه سلام

اوی چه خبرا 

خوبم 

دلتنگت شده بودم 

خوبی خودت 🤩

سلام عزیزم نه امشب پسرم تشنجکرده بود بردمش بیمارستان مشکلاتم خیلی زیاده تورو خدابه دوستای نی نی سای ...

ان شالله به حق پنج تن مشکلاتت حل شه خواهر گلم ❤️

@mary2772 🌟سلام مهربون شبت نورایی 🌟

سلام گلم روزت شیرین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810