2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20898 بازدید | 4492 پست
قراربود این دو روزه اینجابارون بیاد که خبری نبود هواخوبه

کدوم شهر هستین 

این هفته های اخیر اینجا یه روز درمیون یا دو روز در میون بارونه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ننه سلام 😘ننه خوشملی بلا ازت دور باشه ماهمه ی خونواده یدور مریض شدیم تاره چند روزه خوب شدم اونم با ...

سلام عزیزم

آخ همین بده تو پاییز

آفرین ننهههه

نوش جونتون

کیک چطو شده بود؟

هوس کردم😂✌

خداروشکر خوبیم همگیبا درسا بچها چه میکنین شما من که دیوونه شدم

هرروز درس ومشق دارم دیگه😂 بعضی روزها میادمینویسه ورو دنده منطقشه 😂بعضی روزها اینقدر باید جیغ جیغ کنم تابنویسه ولی خیلی بهتر پارسالش شده

پارسال واقعا پیرم کرد پوستمو کند 

بازخوبه من به درس یکی میرسم شماکه دوتا

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
@لیلا_۷۰ زندگی سلامتگت کردم جواب ندادیخوبیبهتریاجی گلی چخبرااوضاع رو ب راهه

ببین چی دارم بهت میگم خوب گوشاتو باز کن، میخوای درس بخونی نیاز به تمرکز داری باشه قبول، 

ولی خداحافظی دائمی نباشه وگرنه نه من نه تو ،😡 یعنی آنقدر دل کندن از ما دوستات برات راحته 😡 درسته کم میام ولی واقعا درگیر بودم سرگیجه دارم مدتیه، تازه سرما خوردگیم خوب شده بود حالا این طور شدم، 

ولی دلیل نمیشه دوست نداشته باشم چه من چه بقیه دوستان، مدتی میخوای نباشی اشکال نداره اما دایمی نکن، 😡 

سلام عزیزمآخ همین بده تو پاییزآفرین ننههههنوش جونتونکیک چطو شده بود؟هوس کردم😂✌

سلام ننه جون جات خالی 

همه تعریف کردن 

اولین بار بود زعفرونی درست کرده بودم 

بافت و طعمش 😋

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810