2777
2789
عنوان

اذانننن

| مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 34 پست
من کلی گفتم این چیزی بود ک من شنیدم ،، و اگر جن باشه جن مسلمان هیچوقت با کسی کاری ندارم و جن هرگز ب ...

مرسی قشنگم، ایشالله خدا همیشه مراقبمون باشه، من پاشم نمازمو بخونم، لاک دارم ولی میخونم♥️

مرسی قشنگ مهربونم، پا میشم میخونم الان، مرسی که بهم یاداوری کردید♥️

معطن باش ارتباط با خدا عالی میشه 😍😍 

منم نماز نمیخوندم توی خاب دیدم و اینک دلم بی تاب بود واسه نماز الان ۶ ساله دارم میخونم سر وقتم بودا ریا نباشه انشالله  قسمتت شه 

الان جونم بستس ب نماز 

بخام برم بیرون اول نماز میخونم بعد میرم مثلا اذان ظهر داد ظهرو میخونم میگم عصر بمونه برای بعد اگ زیاد وقت نداشته باشم اگ داشته باشم هردوو رو میخونم 

اولویت من توی زندگیم الان نمازه 

سعی کن سروقت بخونی اذان داد ب خودت بگو خدا منتظر 

هس زودتر برم منتظر نمونه

یا عین مدرسه دیر نرم  بگن تاخیری 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معطن باش ارتباط با خدا عالی میشه 😍😍 منم نماز نمیخوندم توی خاب دیدم و اینک دلم بی تاب بود واسه نماز ...

چقدر قشنگ، من ادم با حجابی نیستم اصلا، ولی خیلی اعتقاد دارم به خدا، و یه مدت یوگا انجام میدادم، نماز دقیقا حرکات یوگاست، همونقدر ارامش بخش و همونقدر پر انرژی، خیلی حال ادم و خوب میکنه، بعد تایم نماز صبح دقیقا زمانیه که زمین خیلی پر انرژیه و تو میتونی به انرژی مادر زمین وصل بشی

خیلی از ادمایی که مدیتیشن میکنن هم همین تایم بیدار میشن، ولی حیف که ما از سرمون باز میکنیم

چقدر قشنگ، من ادم با حجابی نیستم اصلا، ولی خیلی اعتقاد دارم به خدا، و یه مدت یوگا انجام میدادم، نماز ...

اررره دقیقا شنیدم موقع بین الطلوعین  بیدار باشی عالیه خیلی برکت داره واست 

اگ خواسی اون موقع ها هم لایو میزارن از مشهد  هرروز دوبار برو زیارت یکی ساعت ۴ ده دقیقه  یکی ساعت هشت شب 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖