بچه ها گوشیم یهو خود به خود اذان گفت واقعا ترسیدم از خواب پریدم، هنگ کردم، واقعااااااااا ترسیدم، من اصلا برنامه ای مربوط به اذان ندارم دوستان، واقعا نمیدونم چیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بعدشم ترس نداره من زیاد اینجوری شدم از یکی پرسیدم گفت جن های مسلمون هم اذان میخونن گاهی تو خواب یا ن ...
ببین من دو سه بار تو خواب بهم الهام شده که باید نماز بخونم، جدی میگم، یعنی خوابشو دیدم قشنگ، حتی یکبار یه همچین خوابی دیدم که یه امامی بهم میگفت تو همه چیت کامله فقط نمازت مونده، یه مدت گوشیم اذان میگفت روزا خود به خود توجه نکردم، بعد دیگه نمیگفت، امشب که اذان گفت واقعااااا سکته کردم واقعا
بعد این جنایی که گفتی کاری با من دارن؟ بعد جن چطوری میتونی به اپلیکیشن گوشی من کار داشته باشه؟ چند ش ...
من کلی گفتم این چیزی بود ک من شنیدم ،، و اگر جن باشه جن مسلمان هیچوقت با کسی کاری ندارم و جن هرگز ب کسی ک میترسه خودشو نشون نمیده چون قاتل میشن و مجازات میشن تو اون دنیا