2777
2789
عنوان

اذانننن

| مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم گوشیم بود صداشو کم کردم قطع شد، قبلا هم این اتفاق افتاده بود برام ولی نه دیگه این تایم، پشم ...

واسه بچهای اینجا هم دیدم‌میگفتن گوشی هاشون اذان میگ 

برای منم بسم الله الرحمن الرحیم  میگه نترس تنها نیستی 

واسه منم ساعت یک شب بود شروع کرد آبجیم میگف این چی بود دیگ‌گفتم نترس عادتشه بیخیال 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بچه ها من واقعا پرام ریخته خودم موندم خیلییییی ترسیدم خیبیییییلییییییییی😭😭😭😭😭

پاشو آماده شو اگ شرایطشو داری برو پارک پیاده روی اگ ن ک پاشو تلویزیون روشن کن سرگرم بشی دیگه هم شبا گوشیتو کلا رو سکوت بزار تا نترسی 

بعدشم ترس نداره من زیاد اینجوری شدم از یکی پرسیدم گفت جن های مسلمون هم اذان میخونن گاهی تو خواب یا ن ...

ببین من دو سه بار تو خواب بهم الهام شده که باید نماز بخونم، جدی میگم، یعنی خوابشو دیدم قشنگ، حتی یکبار یه همچین خوابی دیدم که یه امامی بهم میگفت تو همه چیت کامله فقط نمازت مونده، یه مدت گوشیم اذان میگفت روزا خود به خود توجه نکردم، بعد دیگه نمیگفت، امشب که اذان گفت واقعااااا سکته کردم واقعا

پاشو آماده شو اگ شرایطشو داری برو پارک پیاده روی اگ ن ک پاشو تلویزیون روشن کن سرگرم بشی دیگه هم شبا ...

بعد جالب تر اینه که شب قبل نزدیکای ساعت چهار صبح یه خواب ترسناک دیدم پریدم از خواب، امشبم نزدیک همین تایما اذان گفت سکته کردم

ببین من دو سه بار تو خواب بهم الهام شده که باید نماز بخونم، جدی میگم، یعنی خوابشو دیدم قشنگ، حتی یکب ...

خب این ی نشونه هستش چرا نماز نمی‌خونی خب پاشو بخون من من خودمم تاپیک زدم دیروز صبح خیلی خواب بدی دیدم میتونی بری تاپیکمو بخونی 

بعد جالب تر اینه که شب قبل نزدیکای ساعت چهار صبح یه خواب ترسناک دیدم پریدم از خواب، امشبم نزدیک همین ...

بین خب خدا سعی می‌کنه ب راه راست هدایت کنه تو لح میکنی پاشو نماز قضا حداقل بخون آرامش بگیری

خب این ی نشونه هستش چرا نماز نمی‌خونی خب پاشو بخون من من خودمم تاپیک زدم دیروز صبح خیلی خواب بدی دید ...

بعد این جنایی که گفتی کاری با من دارن؟ بعد جن چطوری میتونی به اپلیکیشن گوشی من کار داشته باشه؟ چند شبه خیلی با ترس میخوابم دوباره، بی دلیل

بعد جالب تر اینه که شب قبل نزدیکای ساعت چهار صبح یه خواب ترسناک دیدم پریدم از خواب، امشبم نزدیک همین ...

خوب بلند شو بخون چیزی نیس ک 

نماز صبح ۴ دقیقه وقت میبره 

اذان ظهر ۷ دقیقه عصرم همونطوری  بقیشم همونطوره 

یخورده وقت بزار وقتی الله میگه منتظره منتظرش نزار ک خاهر 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بین خب خدا سعی می‌کنه ب راه راست هدایت کنه تو لح میکنی پاشو نماز قضا حداقل بخون آرامش بگیری

اره واقعا من اینو قشنگ متوجه شدم که خدا داره خیلی واضح هدایتم میکنه و من تنبلی میکنم

خوب بلند شو بخون چیزی نیس ک نماز صبح ۴ دقیقه وقت میبره اذان ظهر ۷ دقیقه عصرم همونطوری بقیشم همونطور ...

مرسی قشنگ مهربونم، پا میشم میخونم الان، مرسی که بهم یاداوری کردید♥️

بعد این جنایی که گفتی کاری با من دارن؟ بعد جن چطوری میتونی به اپلیکیشن گوشی من کار داشته باشه؟ چند ش ...

من کلی گفتم این چیزی بود ک من شنیدم  ،، و اگر جن باشه جن مسلمان هیچوقت با کسی کاری ندارم و جن هرگز ب کسی ک می‌ترسه خودشو نشون نمی‌ده چون قاتل میشن و مجازات میشن تو اون دنیا 

2810