2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست
اینجا بگم یسری که از نزدیک ندیدم یا سنشون کمه الکی نظر میدن ،اسی من ینفرو عین زندگی تو از نزدیک دیدم ...

درخواست میدم بهت عزیزم اونجا واضح بگو‌ متوجه نشدم 

منظورت طلسم و دعا این چیزا هست؟؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اگه بودی بگو چند ساله این حالتا سراغت اومده ؟شاید برات عجیب باشه ولی من ازنزدیک شاهد ی زندگی عین ...

عزیزم دوران مجردی یکم این حالت ها رو داشتم اما خیلی کم شاید سالی یکی دوبار اینطور میشدم بعد ازدواجم‌ یکم بیشتر شد اما نه به شدت این دوسال اخیر از وقتی اومدیم این خونه خیلی بیشتر شده من خودم فکر می‌کنم شاید برا بیکاری زیاد باشه اخه اینجا حتی مسئولیت بچه خودمم به دوشم نیست عملا صبح تا شب بیکارم خب فکر و خیال سمی میاد سراغم خودم‌فکر می‌کنم اگر سرگرم یه کاری باشم خیلی بهتر میشم اما اخه. چه کاری وقتی خودم نمی‌دونم حتی به چی علاقه دارم یا استعداد دارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم بعد بارداری و زایمان بعضی ها افسردگی میگیرن،شما هم علایمتون بعد زایمان شروع شد؟

اره خب بیشتر شد اما این دوسه سال خیلی بیشتر شده 

شما به تراپیست نیاز داری عزیزم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
الان بعد دوروز که بدترین دقایق رو سپری کردم امروز خوبم اما جندرور دیگه باز بهم میریزم دیگه کل خانواد ...

روزهای بهتر توی راهن

شک نکن

اینکه تصمیم به دکتر و مشاوره داری عالیه!!! 

برات آرزوی بهترین ها رو دارم 🌺

عزیزم دوران مجردی یکم این حالت ها رو داشتم اما خیلی کم شاید سالی یکی دوبار اینطور میشدم بعد ازدواجم‌ ...

من بعد زايمان حالم خيلي بد بود الانم مثل شما گاهي ميشم اما اون خيلي بدتر و وحشتناك بود مامانم كه زنگ دكترم كه گفت او نميتونه قرص بده بايد برم روانپزشك اما حرفي كه زده بود اين بود كه بذارين كاراشو خودش  انجام بده  بيكاري واقعا حال آدمو بد ميكنه 

الان منم يدونه بچه بيشتر ندارم ولي كلا چه كاري مفيد تر از تربيت و بزرگ كردن يه انسان

اره خب بیشتر شد اما این دوسه سال خیلی بیشتر شده

تصمیم خوبی گرفتی بری پیش روانپزشک،

قرص اعصاب هیچ ترسی نداره با دو تا دونه دارو خیلی حالت بهتر میشه،

دو هفته اول ممکنه علایمت بیشتر بشه ولی رفته رفته عالی میشی،

روحمون مث جسممون مریض میشه میبینی چند تا مشکل رو هم تلنبار میشن و واقعا کششی نمیمونه ادم باهاشون کنار بیاد

درسته من چیزایی که الان دارم قبلا آرزوم بود داشتنش اما الان دیگه برام عادی شده هیچ لذتی نمیبرممنم هم ...

میدونم،😔خودتو اولویت خودت قرار بده،بخاطر خودت و ارزشی که داری،حال خودتو خوب کن،خوب باشی همیشه🌺❤

Nop
عزیزم چطوری ویس ضبط کردی

از رو شنودی که رو‌ماشین بود صداشون ضبط. کردم

2810