2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست
نه اتفاقا افسرده ای وپناه میبری به خرید افراطی تا آروم شی ولی گذریه وجواب نمیده....عزیزم وقتی هفته ا ...

اره عزبزدلم‌ واقعا دزست میگی به خدا دنیا هم بهم بدن نهایت مال یکماه باشه حالم خوب باشه بعدش باز میشم همون آدم واقعا لذتی نمیبرم از داشته هام‌ ممنون 🙏❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الان دیگه واقعا مشکل خودم هستم تا خودم درمان نشم این زندگی هم درست نمی‌شه درسته علت خال بد ابن روزام ...

وای☹یه تراپیست خوب پیدا کن برو،نه ازین مذهبیا(توهین نمیکنم ولی اونا فاز دیگه ای دارن)... بعدم بگرد ببین چی حالتو بهتر میکنه،حتی گذرا،من خودم چند سال پیش بخاطر یه موضوعی بمعنای واقعی کلمه فروپاشیدم،بعد ازون هم ظاهرمو تغییر دادم،(الان خیلی از انرژی و وقتم صرف رسیدگی و مراقبت از خودم میشه،حواسمو پرت میکنه)هم وقتای خالیمو با فیلم دیدن پر میکنم،اون قرص و اینا هم که گفتی عیبی نداره عزیزم،دیگه بهش فکر نکن،خیلیا مون حد اقل یکبار یا بهش فکر کردیم یا انجام دادیمش،دلیل بر حال خیلی خرابی نیست،با خودت مثل پرنسسا رفتار کن

Nop

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرصم در میاد نگو دیگه،چطور شوهرش بفهمه مشکلی میش نمیاد؟مگه میشه؟خرابا شانس دارن اینه ها

شوهرش فهمید دیگه خودم رفتم قرار گذاشتم با شوهرش همه چیز با مدرک بهش گفتم ویس صداشون گذاشتم برا شوهرش گفتم این صدا براتون آشنا نیست ؟ الان دیگه نمی‌دونم رندگیشون به کجا کشیده شد قرار بود زن مهرشو ببخشه مرد طلاقش بده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
متنفرم از زبان 😑اره عزیزم یه دختر ۷ ساله

خدا بهت ببخشه

بخاطر دخترتم که شده خودتو دریاب

هرچی دوس داری برو اشپزی شیرینی پزی خیلی جذابه

جم فود رو ببین به غذا درست کردن علاقه پیدا میکنی

یا نمیدونم به هر چی علاقه داری

ولی نذار فکر و خیال از پا درت بیاره

من به خواهرمم همش میگم

میدونم دست خودش نیست خواهر من دوسه تا مسئله روانشو بهم ریخته که نتونسته فراموش کنه و همش در حال انتقام گرفتنه ببین یعنی اگه با شوهرش خوبم که باشه ولی تو فکرش داره باهاش کلنجار میره و دعوا میکنه وقتایی که شرایط پست قبلم براض پیش میاد مثل غذای مونده و…دیگه نمیتونه جلوشو بگیره

خب بهتر دنبال راهکارهای بهتری باشید

نه به فکر خودکشی نیستم ی مشکل جسمی برام پیش اومده و تقریبا کنترل شده برای از یاد بردنش فقط خریدای الکی میکنم، دست به صورتم نمیزنم از چهره ام راضی ام 

خدا بهت ببخشهبخاطر دخترتم که شده خودتو دریابهرچی دوس داری برو اشپزی شیرینی پزی خیلی جذابهجم فود رو ب ...

منم همین طورم شاید صدبار تو ذهنم اون زن و همسرمو کشته باشم گاهی میگم کاش یه جوری بکشمش میگم که افکار ترسناکی میاد سراغم

وای☹یه تراپیست خوب پیدا کن برو،نه ازین مذهبیا(توهین نمیکنم ولی اونا فاز دیگه ای دارن)... بعدم بگرد ب ...

درسته من چیزایی که الان دارم قبلا آرزوم بود داشتنش اما الان دیگه برام عادی شده هیچ لذتی نمیبرم

منم همینم روتین پوستی دارم انواع مکمل برا پوست و‌مو رفتن به کیلینیک اما واقعا فقط چندروز حالمو خوب نگه میداره

مثلا بینی ام خیلی خوبه اما به سرم میزنه برا تنوع برم عمل کنم که فقط.یکم روحیم خوب باشه اما مبدونم فقط موسکن زود گذر هست از ریشه باید درست بشه حال و احوالم

اره عزبزدلم‌ واقعا دزست میگی به خدا دنیا هم بهم بدن نهایت مال یکماه باشه حالم خوب باشه بعدش باز میشم ...

دیگه هم اسم طلاق رو نیار عادیش نکن این جمله رو...سعی کن کارای کوچیک خونه رو انجام بدی بنظرم موثره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره خودمم مبددنم یکی از علت هاش بیکاری هست جون واقعا کاری برا انجام دادن ندارم هدفی ندارم واقعا به پ ...

عزمزمه همونطور که میدونی من بیشتره تاپیکاتو خوندم و جریان زندگیتو میدونم.ببین واقعا شوهرت مرد خوبیه اینو خودتم کاملا میدونی اما مشکل اینجاست که زمونه بد شده،پر شده از آدمای کثیف و بدجنس،همسره تو هم متاسفانه گیره یه زن خراب افتاد.خب اون مرد هستش،انسانه،امام که نیست،هررررررر مردی توی این موقعیت قرار بگیره که یه زن متاهل بباد بهش نخ بده شکککک نکن که پاش میلغزه و خیانت میکنه،یعنی اصلا امکان نداره غیر از این باشه.همسر تو هم بنده خدا گناهی نداره،آدمه کثیف و بد ذاتی که نیست،فقط یه زن خراب به پستش خورد و از راه بدرش کرد.زنی که شوهر داره و اینکارو کرده فقط با واژه خراب و بی همه چیز میشه توصیفش کرد.هررر مردی هم جای شوهرت می‌بود از راه بدر میشد هرررر مردی.

الان جامعه یه جوری شده که متاسفانه همه مردا خیانت میکنن اما هر کس به یه مدلی...  یکی میبینی مثل هرزه ها همش چشمش توی خیابون میچرخه،،یکی میبینی فیلمای ناجور همش میبینه،،یکی میبینی توی محل کارش با همکاراش ل اس میرنه،،به هر حال هر مردی داره به نوعی خیانت میکنه.حاما حالا همسرم شما یه زن خراب به پستش خورد که از راه بدرش کرد و کاملا طبیعیه هررر مردی باشه همینه.. اما بنده خدا همسرت ذاتش که خییلی خوبه،یه مرد کاری،در خدمت خانواده،خوش قلب،ساده..

تو هم که زندگیت توی رفاه هستی.هبچی برات کم نذاشته پس نیمه پر لیوان رو هم بدون چون لیوانت کم پُر نیست خدا رو شکر.

فقط باید از این حال و هوای راکد بودن بیای پایین.تو بیش از حد راکد هستی. برو استخر،کلاس شنا،سینما با دخترت،پارک با دخترت.طبیعتی که فضای سبز و رودخونه داشته باشه برو اوکی میشه حالو هوات.

تو خونه نمون انقد،خونه استراحتگاهه،نه زیستگاه.

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
نه اصلا هیچ کدوم از خانوادم اینطور نیستن واقعا نرمال هستن اما من حتی از مجردی شاید سالی بکبار اینطور ...

افکارت رو درک میکنم چون منم درگیر بودم و هستم باهاش ولی چون من آزادی عمل ندارم مثل تو کنترل میکنم و بروز نمیدم.سعی کن رو خودت کار کنی پیش روانکاو برو شاید بتونه تشخیص بده مشکلت چیه و اینکه خودت رو سرگرم یه کاری کن اینکه میگی به کاری علاقه نداری منم دقیقا همینم از همه چی زود زده میشم ولی واقعا سرگرمی داشتن این مدل افکار رو دور می‌کنه.شاید حتی این مدل رفتار رو از مادرت دیده باشی و الگو برداری کرده باشی رفتار پدر مادر روی بچه بسیاااار تاثیرگذاره و حواستم باشه دخترت تو رو میبینه و در بزرگسالی دقیقا مثل تو عمل خواهد کرد پس بخاطر دخترت و آینده ش سعی کن درستش کنی

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
نه به فکر خودکشی نیستم ی مشکل جسمی برام پیش اومده و تقریبا کنترل شده برای از یاد بردنش فقط خریدای ال ...

خب اعتیاد به خرید هم چیز جالبی نیست انگار شما داری خودت رو سرکوب می کنی بجای پذیرش 

بهتر برید تراپی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
اتفاقا همین تصمیم رو دارم ولی گفتم جون خیلی افکار خودکشی به سرم می‌زنه اول برم پیش روانپزشک حداقل با ...

یه مسئله دیگه اینکه سعی کن سبک غذاییت رو سمت سالم خوری ببری اگه زیاد غذای بیرون میخوری کمش کن روغن های مضر نخور از نظر طب سنتی وقتی سودا تو بدن زیاد باشه این مدل افکار میاد.سردیجات کم بخور مخصوصا تو شب.کنسرو و سوسیس کالباس بادمجان و عدس اینا سودازا هستن یه مدت نخور ببین تاثیر داره برات.و اینکه میگن گذاشتن حنا کف پا سودای بدن رو از بین می‌بره من قصد دارم امتحان کنم به شمام توصیه میکنم چندبار امتحان کن به امید سلامتی همه،🥰

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
بیخوابی هم داری؟

شدیدا ساعت خوابم داغون هست شبا تا ساعت ۴و۵ بیدارم روزاتا ۲ و ۳ خوابم بعد به خاطره همین موضوع در طی روز کسلم اصلا یکی بزرگ‌ترین مشکلاتم شب بیداری هام هست

الان بعد دوروز که بدترین دقایق رو سپری کردم امروز خوبم اما جندرور دیگه باز بهم میریزم دیگه کل خانواد ...

این رفتارها رو دخترت می بینه؟؟؟

2810