2777
2789
عنوان

حال روحیم بعضی روزا به حدی بد میشه فقط دلم مرگ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 152 پست

یه چی دیگه هم بگم همش نشستی تو خونه اینترنتی خرید می‌کنی باور کن من می بینم نصف خریداتم وااااقعا گرون میخری همون گل ها که گذاشته بودی حداقل قیمتاش سه چهار برابر گلخونه بود برو بیرون نه بخاطر قیمتش چندتا گلخونه برو با چهار تا آدم حرف بزن خریدهات رو حضوری کن سبک زندگیت رو یه تکونی بده بازار گردی کن لذت ببر از خرید،از هم صحبتی با آدمها همه اینها می‌تونه حالت رو بهتر کنه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی میتونی خصوصی بهم پیام بدی من میدونم چرا اینجوری میشی

اینجا بگو بقیه هم استفاده کنن

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خواستم تو تاپيك مامالي تگتون كنم نتونستم

مامالی میشناسم کدوم تاپبکش ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اسی میتونی خصوصی بهم پیام بدی من میدونم چرا اینجوری میشی

بگو عزیزم به قول دوستمون شاید خیلی ها مشکل منو داشته باشن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یه چی دیگه هم بگم همش نشستی تو خونه اینترنتی خرید می‌کنی باور کن من می بینم نصف خریداتم وااااقعا گرو ...

الان چون هوا گرم آنلاین می‌خرم تو گرما برم بیرون حالم بد میشه عاشق هوای سرد هستم 

نه آخه واقعا برات خيلي بزرگش ميشه در صورتي كه به نظر من حتي خيلي هم مشخص نيست خيانت آنچناني بوده باش ...

عزیزم تا شرایطش قرار نگیری متوجه نمیشی چقدر سخته عین مرگ عزیزت میمونه حتی سخت تر مخصوصا منی که آنقدر به این آقا اعتماد. داشتم به خدا نقطه امن جهان من بغل این آدم بود اما الان هیچیشو باور ندارم هیچ حرفشو

اسی علائم افسردگی دوقطبی رو داری حتما برو پیش روانشناس 

منم بعد خیانت شوهرم افسردگی گرفتم و هیچی خوشحالم نمیکنه 

البته خیانتش چتی بود ولی خیلی واسه من سخت بود 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خب اعتیاد به خرید هم چیز جالبی نیست انگار شما داری خودت رو سرکوب می کنی بجای پذیرش بهتر برید تراپی

آنلاین دارم مشاوره میگیرم 

پیشنهاد اولشون ازدواجه 

من دوست ندارم ازدواج کنم 

بگو عزیزم به قول دوستمون شاید خیلی ها مشکل منو داشته باشن

اینجا بگم یسری که از نزدیک ندیدم یا سنشون کمه الکی نظر میدن ،اسی من ینفرو عین زندگی تو از نزدیک دیدم میدونی دلیل حال بدش کی بود کسیکه خیلی نامحسوس حال اینو بد میکرد خیلی موذیانه با تبحر که برای اون صخص عین ی بازی بود چون بیمار روانی بود اون شخص ،فک کن ببین کی اینکارو باهات میکنه من میدونم بدون هیچ احساس گناهی فکر کن از کی این حالتا اومد سراغت چند سال پیش ؟ 

عزیزم تا شرایطش قرار نگیری متوجه نمیشی چقدر سخته عین مرگ عزیزت میمونه حتی سخت تر مخصوصا منی که آنقدر ...

اسی اگه بودی بگو چند ساله این حالتا سراغت اومده ؟شاید برات عجیب باشه ولی من ازنزدیک شاهد ی زندگی عین تو بودم بهترین دوستم مثل خواهر برام اونم عین تو شده‌بود

آنلاین دارم مشاوره میگیرم پیشنهاد اولشون ازدواجه من دوست ندارم ازدواج کنم

نمی‌دونم مشکل تون چیه 

حالا باز از یک روانشناس دیگه کمک بگیرید 

در هر صورت امیدوارم بهتر بشید

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
2810