2777
2789
عنوان

من دوسال پیش با دختری دوست شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 86 پست
خب خیلی همو دوس داشتین دیگ ولی گاهی دوس داشتن زیادی دل ادمو میزنه

هوفففف فقط خاطراتتش  منو عذابم میده

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
بخدا کسی نمیتونه جاشو بگیره دلم نمیخاد سمت هیشکی برم اصلا احساساتم نابوده

میتونی کراش بزنی رو یه نفر که از ذهنت بره.

من خودم هنوز طرف رو یادمه ولی بیخیال بی لیاقت بود بره به درک اصلا به قول پیشرو ب درک همش به درک اگه دیدی دارن گوشتت رو‌میخورن بگو به درک ب درک 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوفففف فقط خاطراتتش منو عذابم میده

کسی ک وارد این روابط میشه باید جور همه عواقبشم بچشه تو تنها کسی نیستی ک اینجوری هستی باید خودتو سرگرم کنی ب کاری باشگاهی یا دورهمی با رفیقا کم کم برات کمرنگ میشه

میتونی کراش بزنی رو یه نفر که از ذهنت بره.من خودم هنوز طرف رو یادمه ولی بیخیال بی لیاقت بود بره به د ...

ببین ممکنه تو نگاه اول  از یکی دیگه خوشم  بیاد ولی به خودم میام  میبینم  نه  نمیشه همش  یادم  میاد

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
هوفففف فقط خاطراتتش منو عذابم میده

نگا داداشم من خودم دخترم خیلی هم احساساتی هستم وقتی بابام فوت کرد سنی نداشتم بعدش کم کم رفتم‌طرف جنس مخالف چ خاطره ها که نداشتم فقط نگو ولی وقتی دیدم دارم بی میلی میکنه خودش کات کرد منم خودمو مقاوم کردم یه زمانی وقتی 13 سالم بود یه پسره اومد مخ مو زد بعد ولم کرد منم همین امسال مخشو زدم بهش فهموندم بازی کردن با احساسات به دختر یعنی چی 

الان هم کسی که عاشقشم گوشه بیمارستان افتاده تو کما هست الان من چ حالی دارم .

خواستم باید سعی کنیم وابسته نشیم خاطرع نسازیم

ببین ممکنه تو نگاه اول از یکی دیگه خوشم بیاد ولی به خودم میام میبینم نه نمیشه همش یادم میاد

احساساتی عمل نکن منطقی عمل کن فکر کن اون یه رهگذر بود و اومده باهات بازی کرده اگه هم نکرده باشه شما اینطور فکر کن راحت باشی یعی کن با توجه به مپقیت زندگیت یه فرد مناسب رو انتخاب کنی نه از راه دوستی برای همیشه داشتنش شما تو کاربری تون زدین 24 سالتونه بلاخره که میخواید ازدواج کنید پس سعی کنید که عاشق بشی و اونو فراموش نه ولی یه مهره پوچ بدونی

نگا داداشم من خودم دخترم خیلی هم احساساتی هستم وقتی بابام فوت کرد سنی نداشتم بعدش کم کم رفتم‌طرف جنس ...

منم شدید احساسی ام وابسته میشم ولی  نمیفهمم همیشه  میگفت تا اخر باهم باشیم با چمیدونم  بدون  تو اصلا  نمیتونم  یبار  الکی شوخی کردم که کات  کنیم  گریه  کرد   من همیشه  احساسی باهاش برخورد  میکردم  از نظر  عاطفی قشنگ تامینش میکردم  بهش توجه  زیاد  میکردم  اونم  همینطور  ولی اخه چرا  زود یادش  رفته  و با اینکه  گفتم  بهم  برگردیم قبول نکرد

منم شدید احساسی ام وابسته میشم ولی نمیفهمم همیشه میگفت تا اخر باهم باشیم با چمیدونم بدون تو اصلا ...

مندمطمئنم یه مشکلی هست یا کسی تهدیدش کرده یا خانوادش فهمیدم اجازع نمیدم یه مشکلی هست بعد واقعا میخوایش یعنی عاشقشی میخوای برا همیشه داشته باشیش؟

احساساتی عمل نکن منطقی عمل کن فکر کن اون یه رهگذر بود و اومده باهات بازی کرده اگه هم نکرده باشه شما ...

اخه عاشق  یکی شدن  که با زور زدن نمیشه نمیتونم که  احساسمو گول  بزنم  بگم  عاشق  یه نفر  دیگم  وقتی  حسی  ندارم  به کس دیگه  چرا برم  یه نفر  دیگه بدبخت  کنم  وقتی  واقعا  عاشقش نباشم  اصلا  خدایی  دلم  نمیخاد  دیگه رل  بزنم  هرچند سالیم  طول بکشه

مندمطمئنم یه مشکلی هست یا کسی تهدیدش کرده یا خانوادش فهمیدم اجازع نمیدم یه مشکلی هست بعد واقعا میخوا ...

من که واسه  عشق  حال  رفع  نیاز نمیخاستیم همو که  میخاستیم همیشه  با هم  باشیم  حداقل  سه چهار سال  دیگه  به ازدواج ختم  بشه  اما  اینجوری شد  

اخه عاشق یکی شدن که با زور زدن نمیشه نمیتونم که احساسمو گول بزنم بگم عاشق یه نفر دیگم وقتی ...

گرفتی من چی گفتم کم کم احساسات رو رها کن از اون عاشق شو عاشق واقعا عاشق شو نه خودتو گول بزن اوکی؟

تو الان واقعا برا ازدواج می خوایش یا ن ؟

مندمطمئنم یه مشکلی هست یا کسی تهدیدش کرده یا خانوادش فهمیدم اجازع نمیدم یه مشکلی هست بعد واقعا میخوا ...

حتی به چشم  اونم کسی نمیومد  چند نفر بهشون  پیشنهاد دوستی  میداد  حتی  پولدار  هم که  بودن یا خوش قیافه  تر  اما به چشم  اون  فقط من میومدم  محل  نمیداد  کسیو  

من که واسه عشق حال رفع نیاز نمیخاستیم همو که میخاستیم همیشه با هم باشیم حداقل سه چهار سال ...

برو خواستگاری اگه واقعا میخوایش برو خواستگاری که بفهمی مال خودته مگه ن دختر خوبی هست خردپ عاشق هم بودین شانست رو امتحان کن برو شاید خانوادش راضی شدن دختره هم مشکلی داشته 

گرفتی من چی گفتم کم کم احساسات رو رها کن از اون عاشق شو عاشق واقعا عاشق شو نه خودتو گول بزن اوکی؟تو ...

خب چجوری من عاشق  شم  دست منه  مگه 

فک کن  یه غذایی  دوس نداری  هی باخودت بگی  من  اینو  دوس دارم  باید  دوسش  داشته  باشم  خب نمیشه  که