2777
2789
عنوان

من دوسال پیش با دختری دوست شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 86 پست
برو خواستگاری اگه واقعا میخوایش برو خواستگاری که بفهمی مال خودته مگه ن دختر خوبی هست خردپ عاشق هم بو ...

نمیشه  هم شرایطش  ندارم فعلا  هم داداشه  بزرگتر دارم  نمیشه  اینجوری   که  

من دلم  یا اونو  میخاد  یا  کلا دیگه  سمت کسی  نمیرم  که دوباره  گند  بزنه  به  احساسم ای  کاش  هیچوقت  اون  روز کوفتی   نمیفرفتم  پیش  داداشش  و این  نمیدید  منو

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
حتی به چشم اونم کسی نمیومد چند نفر بهشون پیشنهاد دوستی میداد حتی پولدار هم که بودن یا خوش قی ...

خوبه ک میدونید ...ببین هرکسی بهم پیشنهاد میداد اسکرین می‌فرستادم بهش...ک اعتماد حضرت آقا خدشه دار نشه ...خرابش کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه ک میدونید ...ببین هرکسی بهم پیشنهاد میداد اسکرین می‌فرستادم بهش...ک اعتماد حضرت آقا خدشه دار نش ...

اوهوم😔

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
نمیشه هم شرایطش ندارم فعلا هم داداشه بزرگتر دارم نمیشه اینجوری که من دلم یا اونو میخاد ی ...

پس همین جا بشین داداش بزرگترت ازدواج کنه مرغ از قفس بپره شرایط سعی کن جور کنی د حداقل نامزد کنید که بفهمی از دستش نمیدی

پس همین جا بشین داداش بزرگترت ازدواج کنه مرغ از قفس بپره شرایط سعی کن جور کنی د حداقل نامزد کنید که ...

یه مشکل دیگم  که هس  اینه  که داداشه  اون  خاهر  منو  میخاست بعد  نشد  که ازدواج  کنن  بعد  چند سال گذشت که ما  اوکی شدیم  ولی رابطه  ادامه  دادیم  تا وابسته شدم  اون نشد اما  اگه میشد  تو  ی  ماه  همه  یادش  نمیرفت

یه مشکل دیگم که هس اینه که داداشه اون خاهر منو میخاست بعد نشد که ازدواج کنن بعد چند سال ...

من حرفامو زدم داداشم هرطور میلته ولی خواستگاری و حرف زدن با خانوادش بهترین راهه من رلم اینقده گفت با مامانت صحبت کنم بیام خواستگاری من گفتم سنم کمع ن حالا دیگ از دستش دادم

مجرد الان ازدواج نکرده؟

ن نکرده