2777
2789
عنوان

من دوسال پیش با دختری دوست شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 86 پست

من خودم یک نفرو خیلییی دوست دارم ولی اگه ازم بپرسه راستشو نمیگم وقتیم میبینمش بی محلش میکنم😂🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 
یادش نرفته بهش ثابت کردی عذاب‌هایی ک بخاطر تو کشیده حماقت محض بوده انتظار نداشت بیخیالش بشی و تنهاش ...

توروخدا ول کن...پسرا اکثریت شبیه همن پل میکنم میرن دوراشون رو میزنن میبینن نه واقعا هیچکس اون نمیشه برمیگردن...چون بهتر از اون پیدا نکردن...بیخیال ...من ب این نتیجه رسیدم عقلانی ازدواج کنم و انتخاب ...پارنتر قبلی من کلی باهاش راه میومدم دیت هارو بیشترش من حساب میکردم می‌گفت تو زندگیم برکت داری تا وارد زندگیش شدم ماشین خرید و...اونی ک الان بهم پیشنهاد داده چی؟ماشبن خونه موتور و ویلا داره سنشم ۲۶سالشه تازه بهم گفت ازدواج کنیم نمیخاد جهیزیه هم بیاری من خونم کامله ...آدما میرن دنبال لیاقتاشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا هیچوقت راست نمیگن درمورد این مسائله ها نشون میدن که براشون مهم نیست

پس چرا بهش گفتم من هنوز دلم میخادت  بهش گفتم بیا بهم برگردیم  رابطمون  قشنگ  بود  اما  گفت  باهم نباشیم بهتره 

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
شوخی کردم مسخره بازی دربیارم حالم خوب شه

😐😐😐😐

ادمها شوخی شوخی سنگ میزنند و ...

جریان شماست 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اخه فکرشو نمیکردم انقد راحت اونهمه خاطره یادش بره

یادشون نمیره فقط عادت میکنن ب نبودن طرف اگ براش خیلی خوب بودی و یکی دیگ رو پیدا کرد همیشه تورو مقایسه میکنه با اون چون تو براش ازاری نداشتی و میدونه تو بهتر از اونایی اما دلیل نمیشه برگرده شاید دلیل رفتنش محکمتر از موندن و دوباره برگشتن بهته

خودمم فراموش نکردم کاش ازین پسرای بیخیال لاشی بودم حداقل میرفتم سراغ یکی دیگه تا یادم بره ولی ب ...

سخت نگیر عشق اشتباهی معنا شده من خودم دخترم بخوام لاشی بشم هیچکس نمی تونه جلومو بگیره باید با لاشی لاشی باشی شغال شد گرگ شو نزار ازت سو استفاده بشه ناسلامتی پسری دیگ باید سعی کنی فراموش هزارتا دختررر هست که واقعا عاشق میشن سعی کن دیگ دوست نشی باهاشون مگر اینکه قصدت ازدواج باشه

توروخدا ول کن...پسرا اکثریت شبیه همن پل میکنم میرن دوراشون رو میزنن میبینن نه واقعا هیچکس اون نمیشه ...

با حرفات کاملا موافقم ولی اصلش اینه همیشه با ی مرد نباید کنار بیای یکی درمیون کنار بیا چون باید واسه ات تلاش کنه وقتی ی مرد میبینه تو همه جوره واسش راحتی و هیچ تلاشی نمیکنه قطعا قدرتو نخواهد دونست

قدر ندونی همینه

اره واقعا قدرشو ندونستم خیلی  دوسم داشت همش دوس داشت  ببینتم  تو خیابون تا فروشگاه  میرفت  میگفت  بیا ببینمت🥀😔 من قدر ندونستم حالا  این منم  که باید غم بخورم

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
با حرفات کاملا موافقم ولی اصلش اینه همیشه با ی مرد نباید کنار بیای یکی درمیون کنار بیا چون باید واسه ...

بدرک که ندوشن عزیزم هم خوش قیافه تر از اون هم بهتر از همه نظر از اون گیرم اومد اونم بزار بره با هرکس دوست داره ببینم کی بهتر از من پیدا می‌کنه😊 تقصیر من بود می‌دونم تموم دوستاش بهش گفته بودن خاک برسرت اگه این دختر رو از دست بدی حتی دوستش گفته بود کاش این دختر با من بود تا قدرشو میدونستم هم خوشگله هم خوش اخلاقه تو لیاقتشو نداری

یادشون نمیره فقط عادت میکنن ب نبودن طرف اگ براش خیلی خوب بودی و یکی دیگ رو پیدا کرد همیشه تورو مقایس ...

من وقتی  میدیدمش انقدری دوسش داشتم  حتی  موهاشو میبوسیدم  خییلی خوشش میومد  اونم  خییییلی  دلش  منو میخاست  یبار  یکم عرق کردم  یا  شالش پاک  کرپ صورتمو گفتم  حالت  بهم  نمیخوره🥀؟ اصلا  مهم نبود  براش

سخت نگیر عشق اشتباهی معنا شده من خودم دخترم بخوام لاشی بشم هیچکس نمی تونه جلومو بگیره باید با لاشی ل ...

بخدا کسی  نمیتونه   جاشو بگیره  دلم  نمیخاد سمت هیشکی  برم  اصلا  احساساتم نابوده

بدرک که ندوشن عزیزم هم خوش قیافه تر از اون هم بهتر از همه نظر از اون گیرم اومد اونم بزار بره با هرکس ...

الهی ک خوشبخت ترین شی عزیزم 

بهترینا نصیبت شه 

قطعا تو لیاقت بهترینا رو داری

مهم اینه عشق و قلب و علاقه اتو بدی ب کسی ک قدرتو میدونه