2777
2789

خیلی دلم شکست سر کنکور دعوامان شد  گفتن حق نداری پشت بمونی امسال یا میری دانشگاه یا میزاریمت سر کار منم خیلی دلم شکست میخام امشب خودمو خلاص کنم از دستشون چند بسته قرص خریدم که بخورم دیگه ریختشون رو نبینم گفتن خودکشیم کنی مهم نیست تو فقط خرج اضافه ای واسه ما منم میخام اضافه بودنم رو کم کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن🙂

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خودت نکشیا با شجاعت زندگی کن یه ادمی بشو بهتر اینایی که دوروبرتن 

یه مادر بهتر یه انسان بهتر شما هفده هجده ساله هایی امروزی خیلی شجاع تر و بهتر از نسل های قبل میتونین عمل کنین حیفه زود جا نزن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

چرا خانواده ها بچه میارن بعد اینجوری زجرش میدن زنده زنده شکنجه اش میدن. 

تو رو خدا بچه نیاریددد اینا آینده دارن اینا بزرگ میشن خرجشون بالا میره گناه دارن با آینده و زندگی و احساسات اینا بازی نکنیددددددددددد

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

خب هرچی اوردی برو مگه نمیگن دانشگاه ثبت نامت میکنن؟

اونا موفقیت تورومیخوان حالا یکم با خشم ابراز کردن اما دلسوز تر از خانواده تم کسی هست مگه؟

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
2810