خیلی دلم شکست سر کنکور دعوامان شد گفتن حق نداری پشت بمونی امسال یا میری دانشگاه یا میزاریمت سر کار منم خیلی دلم شکست میخام امشب خودمو خلاص کنم از دستشون چند بسته قرص خریدم که بخورم دیگه ریختشون رو نبینم گفتن خودکشیم کنی مهم نیست تو فقط خرج اضافه ای واسه ما منم میخام اضافه بودنم رو کم کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اضافه ای برای اونا اضافه برای خودت نیستی که چیکار میخوان بکنن سرتو که نمیبرن نه برو دانشگاه نه سر کا ...
اگه بمون خونه شوهرش میدن خانواده هایی که فکر می کنن یه بچه اضافه اس ببینن هیچ کاری نمی کن بیشتر از فرصت استفاده می کنن به یه بهونه بدنش بره اسی عکس امام رضا رو واست می ذارم دعا کن وضعیت منم مثل تو هیچ کس بهم توجهی نمی کن فقط مقایسه می کنن من وانمود می کنم که شادم اگه آزادی داری می تونی بری بیرون برو یه لباس فروشی کار کن که ريیست زن باش خلاصه دست به یه کاری بزن که پول دربیاری مثلا خیاطی قسمت اوتو کشی کار کن اگه من آزادی داشتم همچین کاری می کردم منتهی منم همش باید خر خونی کنم
اگه بمون خونه شوهرش میدن خانواده هایی که فکر می کنن یه بچه اضافه اس ببینن هیچ کاری نمی کن بیشتر از ف ...
نمیدونم والا این وضعیت قابل درک برای همه نیست
امیدوارم جفتتون مشکلاتتون حل شه 💕💕💕💕💕
همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
هیچ وقت به خودکشی فکر نکن هیچ چیز تو دنیا ارزش خودکشی نداره کسایی که خودکشی میکنند نه دنیا رو دارند نه اخرت به حرف هاشون اهمیت نده فقط تا میتونی تلاش کن تا فرد موفقی بشی تا بتونی دهان همشون رو ببندی ودر زندگی موفق بشی زندگی خیلی سختی داره قوی باش به این زودی کوتاه نیا از راه درست برای خودت زندگی بساز شاید فکر کنی راهی نیست ولی امیدت به خدا باشه همه چیز درست میشه چون هنوز خیلی جوان هستی این جور حرف ها برات سنگین تر هستند وقتی پخته تر شدی خودت به خودت میخندی وحرف های بقیه برات بی ارزشتر میشه عزت نفس داشته باش وخودت راه خودسازی خودت رو پیدا کن
وای منم تقریبا درسم تموم شده منتهی چند تا از درس های پایه دوازدهمم مونده اونا رو امتحان میدم قبول نمیشم به خاطر همین دیپلم فعلا نمی تونم دست به هیچ کاری بزنم