2777
2789
عنوان

امروز خونوادم یه چیزی گفتن که نباید میگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 54 پست

میخوای پشت کنکور لمونی چیکار والا پشت پشت کنکور هیچ خبری نیست

کاش خانواده من چند سال پیش اینجوری بهم میگفتن

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده ها 

مثل پدر و مادر

گاهی واسه تحت فشار گذاشتن یا وقتی عصبانی میشن

از این حرفا میزنن

ولی واقعا قصدشون این نیست که واسشون مهم نیستی

از روی بیشعوری فکر میکنن با این حرفا

انگیزه پیدا میکنی و موفق میشی تو درس و تحصیل

ولی بیشعورا نمیفهمن که این حرفا انگیزه پیشرفت رو از بین میبره

پس این رو روی جهالت و نادانی اونها بذار

نه قصد و نیت بد

ما هم خیلی هامون از این بیشعوری ها دیدیم از سمت خانواده

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

این کارو نکن بجاش بمون و مستقل شو و بهشون نشون بده چجوری دخترشون باعث افتخارشون شده

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

روزگار پستی و بلندی زیادی داره .مشکلات زیادی سر راهه همه هست اگر قرار با این حرفها بجایی برسی که بگی  میخوام خودکشی کنم پس زودتر خودکشی کنی بهتر چون در آینده نمیتونی با مشکلات مواجه بشی هر دفعه میخای دست به خودکشی بزنی دیگه خود دانی.علی یارت

معلومه که میمیره این چه حرفیه اخه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

خیلی از قرص ها مرگ قطعی ندارن و علائمی مثل مشکلات قلبی و خیلی بیماری ها رو می تونن ایجاد کنن کلا خودکشی نباید کنه کنکور ارزشش نداره ولی جهت اطلاع گفتم قرص عوارض داره 

دانشجو❤️👩‍⚕️
گزینه های خوبی برات گذاشتن پشت کنکور موندن فقط آدمو داغون میکنه به حرف خانوادت گوش بده

من نتونستم بخونم درگیر مشکلات شدم کم کاری کردم میخواستم جبران کنم که نمیزارن

خاک تو سر این خانواده فقط خاک اخه این بچه های بی گناه را چرا اینجوری میکنید روزی صد تا تاپیک ک پدر ...

تو فکر میکنی بچه ها پدر و مادر ها رو اذیت نمی‌کنند،؟؟

اگه برامون فلان چیز و نخرید فلان میکینم 

اگه اینجور نشه فلان میشه 

.

بچه های الان بهشون میگن برو سر کار ناراحت میشن .میخوان خودشونو بکشند 

میگن درستو بخون ناراحت میشند میخوان خودکشی کنند .

همه جای دنیا همینه بزرگ شدی باید یه برنامه واسه آینده داشته باشی دیگه  میخواد چیکار کنه پس ...

یا فاطمه زهرا#
2810