2777
2789
عنوان

چقدر بعد از سقط میشه با خیال راحت اقدام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 66 پست
منگ بعد از زایمان اولم تا یک سال و خورده ای نشد طبیعی بودم ولی خب بچه شیر میدادم

دکتر به من گفت بعد از اولین پریودی که عادی باشه میتونی اقدام کنی اقدام کروم و راحتم باردار شدم و مشکایم پیش نیومد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل سقط لکه بینی داشتی یا استرس زیاد؟ منم باردارم نگران شدم

بسلامتی باشه گلم

اصلا استرس نگیر خدا بخواد بچه رو نگه داره استرس و لکه بینی هم باعث سقطش نمیشه 

بچه من عمرش بدنیا نبود صلاح این بوده

آره عزیزم سه روز قبل یکم لکه بینی قرمز داشتم

استرسم داشتم

ولی خب اینا همیشه دلیل نیست

اللهم عجل لولیک الفرج
دکتر به من گفت بعد از اولین پریودی که عادی باشه میتونی اقدام کنی اقدام کروم و راحتم باردار شدم و مشک ...

واقعا؟چرا هر دکتری یه چیز میگه آدم میمونه چیکار کنه

دکتر من گفت دو ماه

خیلی ها میگن ۶ ماه

بعد از سه پریودم شنیدم

اللهم عجل لولیک الفرج
دکتر به من گفت بعد از اولین پریودی که عادی باشه میتونی اقدام کنی اقدام کروم و راحتم باردار شدم و مشک ...

بعد از زایمان یا بعد از سقط؟

اللهم عجل لولیک الفرج
بسلامتی باشه گلماصلا استرس نگیر خدا بخواد بچه رو نگه داره استرس و لکه بینی هم باعث سقطش نمیشه بچه من ...

الهی بگردم. امیدوارم حاملگی بعدیت شیرین ترین لحظات زندگیت باشه و بسلامتی بدنیا بیاریش

الهی بگردم. امیدوارم حاملگی بعدیت شیرین ترین لحظات زندگیت باشه و بسلامتی بدنیا بیاریش

ممنون عزیزدلم مرسی بابت دعای قشنگت

شما هم همینطور گلم

اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا؟چرا هر دکتری یه چیز میگه آدم میمونه چیکار کنهدکتر من گفت دو ماهخیلی ها میگن ۶ ماهبعد از سه پری ...

من این یکی فوق تخصص بود که پیشش سقط اولی یهویی شد رفتم ۱۱ هفته بودم سقط شد بهم گفت بعد اولین پریودی عادی میتونی اقدام کنی منم انجام دادم سریع باردار شدم مشکلی هم نداشتم 

بعد از زایمان یا بعد از سقط؟

بعد از سقط چون سزارین بودم و کلا بارداری دردناکی دارم گفت بهتره دو تا سه سال فاصله بدی 

تازه سه سال فاصله دادم واسه بچه دوم بازم هشت ماهگی رحمم نازک شده بود نزدیک بود بترکه اورژانسی سزارین شدم 

من این یکی فوق تخصص بود که پیشش سقط اولی یهویی شد رفتم ۱۱ هفته بودم سقط شد بهم گفت بعد اولین پریودی ...

الحمدلله خداروشکر که زود باردار شدین و مشکلی نداشتین

اللهم عجل لولیک الفرج
من بچم قلب داشت دقیقا قبل سقط صدای قلبشو شنیدم بعد رفتم خونه کیسه آبم پاره شدبه دکتر گفتم برای آزمای ...

ببین اصرار کن برو پیش یه دکتر  دیگه بگو برات بنویسن .خواهرانه میگم.منم چنتا دکتر قبل سقط دوم رفتم گفتن نه تا سه تا سقط مجازه فلانه.سقط اول بررسی نمی‌کنیم.دیگه به زور یکیشون آزمایش انعقاد نوشت معلوم شد مشکل انعقاد دارم باید امپول بزنم تو بارداری سر دومی ازاول امپول زدم بازم سقط شد.دیگه گفتم جون ندارم رفتم پیش متخصص سقط مکرر آزمایش کامل نوشت وجالب عکس رنگی رحم دادم فهمیدم سپتوم یا همون تیغه رحم دارم.البته دکتر گفت صد در صد ازین نمیشه باشه ولی آزمایش های دیگه ام دادیم تا مشکلو پیدا کنیم.شمام بنظرم یه عکس رنگی بده شاید سپتوم رحم داری چون سپتوم زایمان زودرس و سقط میاره.چون ماه بارداریتم بالاتره.ببین چهارتا آزمایش و سونو نهایت بشه تو بگو دست بالا ۱۰ میلیون که کمتر میشه ولی به جاش خیالت راحت میشه .

بعد از سقط چون سزارین بودم و کلا بارداری دردناکی دارم گفت بهتره دو تا سه سال فاصله بدی تازه سه سال ف ...

آها من طبیعی بودم الان دو سال فاصله شده و ۱۶ روزم از سقطم میگذره ۱۳ هفته بودم

بنظرتون برای منم یک ماه اشکال نداره

چون هر دو دفعه رحمم دیر گرفته

اللهم عجل لولیک الفرج
ببین اصرار کن برو پیش یه دکتر دیگه بگو برات بنویسن .خواهرانه میگم.منم چنتا دکتر قبل سقط دوم رفتم گف ...

از نظر هزینه که به قول شما اشکالی نداره

باشه حتما میرم چشم

آره منم بهش گفتم ایمنی انعقادی برای خودم آزمایش برای شوهرمم گفتم فکرکنم 

گفت با یه سقط هیچی نیاز نیست

اللهم عجل لولیک الفرج